Edina Kubista

1231641_556232184492526_354829708_n.jpg

5 értékelés

Dr. Balázs Ottó háziorvos

Hosszú évek során tényleg csak jót mondhatok el róla,és a segítőkész asszisztensről -Magdikáról-akikhez bármilyen panasszal fordultam,keresetek rá megoldást számom,pedig időnként nem is az ő hatáskörük lett volna.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Papírtigris

Mindig finom s friss,minőségi mind az alapanyag mind pedig a kész étel :)és budapesti viszonylatban nagyon jó áron.Mindenkinek ajánlani tudom.A kiszolgálás elsőrendű :) a felszolgálófiú előtt le a kalappal:

Hasznos ez a vélemény? Igen

Krapaj Csárda

A hangulat megfogja azokat az embereket akikben benn van az" igazi csárda hangulat",komolyan a hely hangulatos,csodálatos,romantikus vacsorákhoz nagyon jó hely.Az ételek nagyon,nagyon finomak,és minden kérésre odafigyelnek-teljesítik is-A felszolgálók -akik mindig mosolyt tudnak csalni az ember arcára-név szerint emlékeznek az emberre és ettől még inkább belsőséges a hangulata az egész étteremnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lángos sütő

Nagyon hangulatos kis faház és a kiszolgáló személyzet -Borika-is igen kedves,udvarias-mindenkihez van 1-2 jó szava.A lángosuk hihetetlenül finom,igazi házi :) emellett nagy a választék is.Hamburger is nagyon jó,igazán jól lehet vele lakni.Mindenkinek csak ajánlani tudom !Ha valaki arra jár ne hagyja ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Zoltán reflexológus

Zoltán talpreflexológus energetikus maximális tudással,odaadással száz százalékig az ember lelkére koncentrálva mindent megtesz azért hogy segítsen. Saját tapasztalatomat tudom csak elmondani sok ilyen helyen voltam már de sehol nem éreztem hogy ilyen figyelemmel és tudással fordulnának az ember maximális testi és lelki gyógyulás felé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely