basticz györgy

basticz györgy

5 értékelés

Ökocentrum

színvonalas modern, de az ügyintézés (csoporttal voltam) agyonadminisztrált, poroszos stílusú, és rugalmatlan, de az objektum ettől még nagyon látványos és érdekes. érdemes elmenni, de bőven kell rá időt szánni, és célszerű olyankor menni, mikor a kinti részek is élvezhetők.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cukormúzeum

Sajnos elég mostoha körülmények között kénytelen működni a múzeum, pedig a hazai cukorgyártás fontos emlékeit őrzi, de pályáznak felújításokra, a vezetés informatív volt, de összességében messze a mai interaktív múzeumok színvonalától, de mindenképp érdekes ipartörténeti kuriózum, kár hogy a gyár többi részét le kellett rombolni, azért aki erre jár nézzen be egy órára, de fűtés nincs tehát csak tavasztól kora őszig ajánlott...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Rendszeresen járunk Veszprémből és környékéről az Operettszínházba, a darabok 90%-a siker volt eddig, talán kettő olyan volt ami kevésbé tetszett, de azok sem voltak olyanok hogy nem lehetett volna egyszer megnézni, az épület impozáns, a szervezőgárda és a személyzet jó része is kedves és udvarias, ma épp Rómeóra megyünk sokadszor...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madách Színház

Ide is rendszeresen járunk, színvonalasak az előadások, és változatosabb a műsor mint az Operettszínházban, sajnos a jegyváltásnál résen kell lenni mert vannak bizonyos helyek ahonnan csak kitekeredve vagy még úgy sem látni, de ha kiismeri az ember már tudja hova ne vegyen jegyet. Nagyon szép a félemeleten az a terem ahol a büfé van, és a két kiszolgálópult miatt elég jó ma kiszolgálás is, a ruhatárak viszont főleg az emeleten elég hosszú sorállást igényelnek, lent gyorsabb...a jegyszedők néha kicsit túlfontoskodják a dolgukat de udvariasak és kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ZALA VOLÁN KÖZLEKEDÉSI Zártkörűen Működő RT.

Hazánk Volán társaságai közül az egyik legmodernebb buszparkkal rendelkeznek, de ennek ellenére rossz tapasztalatom volt, nagy távolságú járatnál ha nincs előre váltott jegy a gk.vezető parancsnok módjára saját hatáskörben dönti el, hogy kit visz el és kit nem, és ezt a cégvezetés is jóváhagyja, így volt hogy üres helyekkel ment el a járat és utasokat hagyott ott míg később egy másik társaság buszán álló utasokkal mentünk (az emelt díjas jegyért...) a reklamációmra kioktató stílusban válaszoltak, tehát azt javaslom aki velük kíván távolsági járatokon utazni mindenképp váltson elővételi jegyet akkor nem lehet gond. Ha erre nincs módja válasszon másik társaságot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely