Homokiné Erns Henrietta

538816_493789427300741_1718516914_n.jpg

4 értékelés

Angyalkert Óvoda, Esztergom

Ide járt a gyermekem és a kicsi is ide fog járni! A nevelési rendszerük mellett, a programjaik tetszettek a legjobban. pl. szüreti mulatság, farsangi bál, melyeknél mindig kitaláltak valami pluszt, hogy különlegessé tegyék. Sószoba, lovaglás. Csak ajánlani tudom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Gyakran megfordulok a pékségben, ahol mindig első osztályú a kiszolgálás és a választék is. A régi update rajongók ugyanúgy megtalálnak mindent, mint az újonnan csatlakozottak! Ha életmód váltás előtt állsz, ez a hely nagy segítség lesz hozzá! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Esztergom 2 - Kertváros posta

Célszerű a postára három napi hideg élelemmel menni és néhány nyugtatóval. Ritka pillanatok egyike, ha véletlenül 10 perc alatt végez az ember, mert akkor senki nem volt előtte, és 5-6 perc után már tudomást is vesznek arról, hogy ott áll és valószínűleg szeretne valamit :P

Hasznos ez a vélemény? Igen

CIB Bank

A városban talán az egyetlen bank, ahol nem kell órákig sorban állni, mert tényleg dolgozni járnak be az alkalmazottak :) Segítőkészségből jeles, kiszolgálásból jeles. Egyetlen hibája talán, a megközelíthetőség, nem igazán lehet parkolni a közelben!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely