Kadlicskó Mariann

Kadlicskó Mariann

5 értékelés

Termo-Diagnosztika Kft.

Azzal, hogy náluk vettem igénybe a fűtéskorszerűsítési szolgáltatást, egy korrekt, jó szaktudású, jól dolgozó és összedolgozó csapatra és vezetésre találtam.
Jó anyagokkal és felkészült szaktudással dolgoznak. A szervezésük, vevőközpontúságuk sem hagy semmi kivetnivalót maga után. Részemről nagyon örülök, hogy kapcsolatba kerültem velük, és a továbbiakban, ha bármilyen gondom lesz, ami a profiljukban van, mindenképpen ragaszkodom hozzájuk. Mert manapság nehéz jól felkészült, megbízható, korrekt szakembereket találni.
Kadlicskó Mariann

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Nagy András László fogszakorvos, Siófok

A körzeti fogorvosom, és nagy szerencsém van, hogy hozzá tartozom. Félévente rendszeresen járok ellenőrzésre. kellett már fogamat tömni, nagyon ügyes kezű, jó szakember. Korrekt, szakmailag nagyon jól képzett és felkészült. Édesapám első fogát is sikeresen betömte, pedig előtte az ő körzeti fogorvosa havonta tömte, és kiesett. a harmadik után meguntuk, és a doktor Úr magánrendelésére elment. Ennek vagy 5 éve, és csodák csodája a tömés még mindig tart. Árban is korrekt. Bárki keres jó fogorvost, mindig őt ajánlom. Mariann

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Rosa Fagyizó

A hely, ahol a minőség kreativitással párosul! Nagyon finom fagyik, a megszokott ízektől a kissé szokatlan-merészig, ínyenceknek is!
És természetesen az sem mindegy, hogy jó minőségű alapanyagokból, és nem műanyagokból készítik a fagylaltokat. Mariann

Hasznos ez a vélemény? Igen

Papír-Irodaszer-Nyomtatvány Szaküzlet

Ha papírbolt, csak ide megyek, mert nagy az árukészletük, nagyon kedves a kiszolgálás, és az árak sem horrorisztikusak. Az eladók mindig készségesek és segítőkészek. Ha gyerekeknek kell ajándék, és konkrét ötletem nincs, bemegyek, és biztosan találok valamit. Mariann

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ribiszke Cukrászat

Már kétszer is rendeltem tőlük tortát. Maximálisan meg vagyok velük elégedve! Akciós tortát rendeltem. Nagyon finom és friss volt! És szépen fel is volt díszítve, nem "csak csupaszon" odavetve, hogy akciós, jó ez így is! És mindezek mellett még címre ki is szállították! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Mariann

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely