Gagica

2013.09. az állatkerben 2015.01.30.

11 értékelés

Csili Étterem

Párszor voltunk ott ebédelni, és családi eseményt ünnepelni. A pincérek udvariasak, bár néha kicsit lassúak. Az ételek finomak, és elegendőek. Az ár érték arány szerintem megfelelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kapitány Wellness****

Többször jártam már ebben a szállodában, és még sokszor szeretnék elmenni. Mindig azt érzem, hogy itt értem van minden. Mosolyognak, kedvesek és a "formaruhájuk" is nagyon ötletes. Finom házi ízekkel és nagy választékkal találkozunk az étteremben. A wellness részleg isteni! Ez egy olyan szálloda, amilyen nincs még egy az országban. Egyedi és csodálatos. Köszönöm hogy van! Isten éltesse még nagyon sokáig a Kapitányt az összes dolgozójával és segítőjével együtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ypsilon Cafe & Étterem

Zuglóban, a Stefánia út elején van ez a kávézó, amely nem csak kávézó. Étterem (házhoz szállítással), pub, szórakozóhely... Jó időben ki lehet ülni a teraszra (csak mondom a dohányosoknak), de bent is van elég hely. Nagy kivetítőn lehet sport eseményeket követni, malac sütés, élő zene... és még sorolhatnám. Írtó jó és hangulatos hely, amely még nem túl felkapott és jó helyen is van.
Ajánlom mindenkinek, nézzen be - legalább egyszer.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lefi Cukrászda

A Lefi? Egy picike kis cukrászda - Kőbányán. Én közel 30 éve járok ide - vissza, mert időközben elköltöztem. Nem kimondottan beülős cuki, mert tényleg pici az eladótér, de lehet helyben is fogyasztani.
Itt még főzik a fagyit(!) - isteni finom - és minden süteményt helyben készítenek. Van klasszikus cukrászdai sütemény, apró édes süti (különféle ízesítéssel csigácskák, kiflicskék...), sós (pogácsa - többféle- masni, stanglik...) és amit a szem száj megkíván.
Alapvetően szeretek sütni otthon, de sokszor inkább elmegyek a Lefi-hez, és veszek valamit ha "buli" van nálunk. Panasz még sosem volt. :) Gyönyörű és finom tortákat is készítenek. Mondanom sem kell, hogy ezeket is mindig itt rendelem.
Az eredeti tulajdonos sajnos már nincs köztünk, de a receptjeit a mai napig használják. A személyzet - beleértve a tulajdonost is - nagyon kedves és udvarias. A hangulat mindig közvetlen, családias. Sok ilyen üzlet kellene a világba és mindjárt szebb lenne az élet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ypsilon Cafe & Étterem

Nyár végén jártam itt, még éppen ki lehetett ülni a teraszra. Finom zöld teát ittam, és nagyon jól éreztem magam. A hely kellemes, udvarias pincérekkel, az ár is elfogadható. Lehet reggelizni, ebéd rendelés is van, házhoz szállítással.
Többféle program szerepel a listájukon, és ez nekem nagyon tetszik. Van élő zene - gitár, ének, karaoke - lehet kivetítőn sport eseményt nézni, táncolni... Ezek mind mind nagyon jó dolgok, amit együtt lehet csinálni akár barátokkal is. Vállalnak rendezvényeket. Sütnek malacot...
Ráadásul nagyon jó helyen van, mert tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Még parkolóhely is van. :))
Próbáljátok ki egyszer, nem fogjátok megbánni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egressy Dental Kft. fogászat

Éppen tegnap voltam itt, így egészen friss "élményekkel" tudok szolgálni. Ha belépünk az előszobába, nem is gondolnánk, hogy egy fogászati rendelőben vagyunk. Nem nagy, mégis tágasnak tűnik. Tisztaság mindenütt. A "személyzet" nagyon kedves, a hely nyugodt, megnyerő. Ez egy fogászaton jól tud jönni. :)
Időpontra mentem - kicsit előbb értem oda, de nem volt probléma. Másfél órás kezelést kaptam - fogkő eltávolítás, fehérítés (Ez egy akciós csomag!!! - ezzel csábítottak ide) - de úgy elment az idő, hogy észre sem vettem. Kedves, türelmes és kommunikatív volt a kezelőm (Tóth Enikő - ez itt a reklám helye).
Lehet egészségpénztári és SZÉP kártyával is fizetni. Sőt, mintha bankkártya leolvasót is láttam volna. A végén még ajándékot is kaptam. Ez aztán végképp levett a lábamról. :))
Az interneten találtam, mert a közelben szerettem volna egy olyan helyet találni, ahol "törzs vendég" lehetnék - ha úgy hozná a sors. Sikerült. Biztos, hogy ha problémám lesz, ide fogok visszajönni. ...és nem utolsó sorban, hozzám tényleg nagyon közel van. :)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet

Igen, lánykori nevén az Amerikai úti Idegsebészetről szeretnék pár szót írni. Nem azért, hogy menjen bárki is önként ide, azonban ha mégis ide kényszeríti a sors, akkor tudja, a lehető legjobb kezekben van a beteg.
Én tavaly ismerkedtem meg közelebbről ezzel az intézménnyel. Eddig is tudtam a létezéséről, de tudni valamit, vagy megtapasztalni, az nem egészen ugyanaz. Nem én feküdtem itt, hanem a fiam. Fiatal kora ellenére agyvérzést kapott egyik hajnalban, de szerencsére nagyon rövid idő alatt ide került.
Persze senkit nem ismertünk itt, és amikor ekkora baj van, az ember rettenetesen fél, félti a hozzátartozóját. De a lényeg, amit megszeretnék osztani veletek, hogy ebben az intézményben valóban a lehető legjobb kezekben vannak a betegek. Függetlenül attól, hogy van-e ismerős, valakinek a valakije vagy-e, teljesen mindegy.
Az orvos, aki műtötte a fiamat felhívott telefonon - miközben én azt sem tudtam hogy Ő kicsoda azért, hogy megnyugtasson, és elmondja mi a baj, mit fog csinálni, és mi várható. Műtét után azonnal odajött hozzám, és tájékoztatott mindenről. A 10 napos intenzív ápolás alatt a nővérek és nővérfiúk :) is maximálisan megtettek mindent, hogy elviselhető legyen a hosszú várakozás. ...és nem fogadtak el semmit!!! Hiába erősködtem - miközben pontosan tudjuk, hogy mennyire nincsenek megfizetve. A körülmények olyanok, amilyenek lehetnek manapság egy ilyen intézményben, de tisztaság és rend van mindenhol. Ugyebár ez az ami nem az anyagiakon múlik.
Egy szó mint száz, ezer köszönet az összes ott dolgozó szak és kisegítő embernek. Kiemelném az orvos nevét Dr. Várady Péter idegsebész - bár én azt gondolom minden ott dolgozóra jellemző ez a hozzáállás - ami valljuk be, amikor valaki ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, különösen jó tud esni.
Minden elismerésem az ott dolgozóké!!!
Csak a happy end kedvéért írom, a fiam teljesen felgyógyult, minden "következmény" nélkül éli az új életét. :))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Semiramis Beauty Sunny

Sosem voltam még kozmetikusnál, pedig elmúltam már annyi, meg annyi. Szerencsés bőröm van. Életemben először most úgy gondoltam kényeztetem magam egy kicsit. Az egyik kuponos oldalon vettem egy UH-os arckezelés szőlőmagkivonattal és hyaluronsavval kupont, mely a Semiramis Aqua Salon-ba szólt. Mivel Zuglóban lakom, ezt az üzletet választottam.
Viszonylag hamar oda találtam - jó a parkolási lehetőség. Kis izgalommal érkeztem, mert ugye ez még is csak az első alkalom. Egy fiatal, nagyon kedves hölgy fogadott - mosolyogva. Elmondtam neki, hogy életem nagy kalandjára készülök, fogalmam sincs mire számítsak. Ő nagyon kedvesen elmondta mit fog csinálni, miközben engem kényelembe helyezett a "kezelő asztalon". A kezelés alatt végig beszélt hozzám, magyarázott. Mire végére értünk én teljesen el voltam alélva. Aztán még terven felül befeküdtem a kolláriumba. :)) Ez egy kollagénes -fekvő - szolárium. Klausztrofóbiám van - ezt el is mondtam a hölgynek, aki végig ott volt a közelben, ha esetleg szükségem lenne rá. Szerencsére nem volt. Nagyon jól éreztem magam. A bőröm tényleg csodás lett - nem gondoltam hogy ilyen eredménye lesz. Azt hiszem ismételni fogok.
Csajok!!! Igaz, hogy nekem ez volt az első kozmetikai kezelésem, de azt gondolom ide mindenképpen érdemes eljönnötök. Családias, közvetlen, mosolygós. ...és az árak is elfogadhatóak. Kell ennél több?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orchidea Testkozmetika

Az üzlet nagyon jól megközelíthető helyen van - a Paskal stranddal szemben. Előtte több helyes parkoló van, ahova kényelmesen beállhatunk.
A múlthéten jártam itt, egy előre meghirdetett kollagén napon voltam (https://www.facebook.com/video.php?v=1448925748663250&pnref=story) ami szombatra volt kiírva, de nekem éppen az a nap nem felelt meg. Felhívtam Krisztinát, aki nagyon kedvesen azonnal azt kérdezte - miután elmondtam a problémámat, hogy melyik nap lenne nekem jó, szívesen megcsinálja akkor. Mivel ez egy nagyon kedvező áron meghirdetett kezelés volt, rettenetesen örültem az ajánlatnak. Nagy várakozással mentem oda a megbeszélt napon. Kicsit előbb értem oda, de ez nem volt probléma, mert kényelmes fotelok vannak az előtérben ilyen esetekre. A kezelések - mert 3 féle volt egyszerre - nagyon szakszerűek voltak, és közben mindig el lett magyarázva, hogy mit fog velem csinálni, és az mire jó. (Itt jegyzem meg, hogy én nem szoktam kozmetikába járni - ez volt életemben a 2. alkalom - így rám is fért a tájékoztatás.)
Összességében nagyon kellemes másfél órát töltöttem el - élveztem a kényeztetést. A "kezelések" jótékony hatása még bizonyára sokáig érződni fog. Krisztina végtelen toleráns, kedves és mosolygós, kiváló szakember. Sok egyéb lehetőség van még nála a szépülni vágyóknak. Ajánlom mindenkinek, nézzen be hozzá, de legalább tájékozódjon a lehetőségekről! Megéri. :-))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ypsilon Cafe & Étterem

Sajnos igazat kell adjak Zolinak. :-( A pincérek valóban időnként elég furcsák. Sajnálom, hogy ez a hangulatos, jó adottságokkal rendelkező hely nem kellően használja ki a lehetőségeit. Innen is látszik, hogy mennyi minden múlik olyan dolgokon, ami nem pénz kérdés.
Remélem a vezetők olvassák ezeket a bejegyzéseket és a pincérek körmére néznek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

5 Kedvenc hely

Még több »
Ypsilon Cafe & Étterem
Stefánia út 1, 1143 Budapest
Hotel Kapitány Wellness****
Tóth Tivadar utca 19, 8330 Sümeg
Lefi Cukrászda
Állomás utca 16, 1102 Budapest
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet
Amerikai út 57, 1145 Budapest
Semiramis Beauty Sunny
Vezér utca 74, I/5., 1141 Budapest