Kalan Sandor

Kalan Sandor

6 értékelés

Termál Hotel Pávai

Minden évben elmegyünk 2x ebbe a gyönyörű szállodába! Nagyon jó a vize, ismert gyógyhatással rendelkezik! Nagyon szépen megépítették a külső medencét és a Jakuzzit! Igazi élvezet a testnek és a léleknek a szép kert látványa nappal és este a kivilágított medence környéke! Az étkezés választásos menü, de igen finoman főznek és elegendő mennyiséget adnak. Egyedüli negatív észre vétel, hogy a 4 éves gyermeknek is felszámolnak étkezési díjat mégpedig a felnőtt ár 80%-át, amely szerintünk igen magas! Az apartmanok igen tágasak, de látszik a 10 éves használat, amelyet ki kellene javítani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Park Apartmanház***superior

Többször jártunk már itt. A környezet szép és a víz is nagyon kellemes és gyógyító! A nagy nyári melegben sajnos nincs napellenző a medence felett így kellemetlen a vízben tartózkodás! A reggeli NEM választékos, sablonos egyhangú! A vacsoránál az ételek finomak, de a későn érkezőknek már nem jut megfelelő mennyiségben! Az italok árai magasak, (sosem értettem mi a magyarázata annak, hogy 4x áron adják)! Az apartmanok jól felszereltek és tágasak, a fürdőszobák szépen ki vannak alakítva. A gyógyvízben jól lehetne pihenni, ha a nagy testű rovarok nem lennének körülöttünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hableány Hotel

Az idén nyáron voltunk itt, a FELÚJÍTOTT nagyon szép apartmannal rendelkező 3 csillagos Hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, mivel a szoba ablakából a Tisza gyönyörű látványa tárult elénk! Nagyon finomakat ettünk, igazi tiszai halakat készítettek nekünk és a kiszolgálás is kellemes volt. Reggelinél megkérdezték tőlünk, hogy milyen módon készítsék el az ételünket, amely bőséges és friss volt! A hotel rendelkezik wellness részleggel is, sajnos az még akkor nem volt használható!A személyzet megfelelően kezelt minket, az árban benne volt a bicikli kölcsönzés is, amellyel a Tisza partján a gáton lehetett kerékpározni és gyönyörködni a szép tájban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Hotel Szivek

Többször is voltunk itt és kipróbáltuk a külső és belső medencéket! Sajnos az idő múlásával a berendezések elhasználódtak a medence falának a csempéi hiányosak, nagyon kellemetlen sérüléseket okoznak.
A szobákra is ráférne a felújítás, az apartmanok viszont igényesen ki vannak alakítva, családosoknak megfelelő! Az ellátás nagyon jó, finoman főznek a reggeli is bőséges és választékos, a vacsora is hasonló. Az ital árak sem magasak és nagy a bor választék is! A Masszázs szolgáltatás is megfelelő volt számunkra.A környéken lehet sétálni a tó körül nagyon jó a levegő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egri Korona Borház

Az idén tavasszal voltunk itt a családdal, az apartmanban kaptunk szállást, amely nagyon tágas és kényelmes volt. Innen könnyen meg lehetett közelíteni a gyógymedencét, amelynek igen magas volt a hőfoka! A mellette lévő úszómedence vize megfelelő volt. Nagyon kellemes a borház bemutatása egy borkóstolóval van egybe kötve, szellemes magyarázatokkal és finom sajtokkal lehet elfogyasztani a HÁZ FINOM BORAIT! A reggelinél saját termesztésű gombákat és zöldségeket lehet fogyasztani a finom ételek mellé. A kerti grill teraszon valóban figyelni kellene a füst okozta megterhelésre, de a táj látványa ami elénk tárult az kárpótolt mindenért.A wellness részleg szépen kialakított, sok fajta "Kínzó eszköz van a repertoárban: (gőz-, infra- finn szauna, gyermek pancsoló).Valóban egy picit alacsony a hőfoka a benti medencének, de a szép látvány és az igényes elkészítése az épületnek nekünk nagyon bejött! A személyzet udvarias és segítőkész, az ital árak a pincészethez igazodóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxigén Hotel & Zen Spa

A nyáron voltunk itt a 4 éves gyermekükkel, aki nagyon jól érezte magát velünk együtt, ebben a gyönyörű erdei Japán stílusú szállodában! A szoba sajnos kicsi alapterületű volt amelyben voltunk, de kárpótolt a környezet, amely igen szépen volt megépítve, a gyermek játszóház és játszótér.A wellness részleg nagyon egyedi építésű igazi Japán stílussal megépített medence térrel rendelkezik.A szauna világ nagyon szép és esztétikusan van kialakítva a szaunából az ablakon keresztül az erdő látványa tárul elénk, nagyon kellemes érzést vált ki az emberből.Az ételek finomak választékosak és bőségesek voltak. A kinti teraszon/sátor alatt lehetett elfogyasztani a reggelit és a vacsorát is!Kerékpározni is lehet a környéken igaz meg kell küzdeni a dombokkal, de a látvány mindent felülmúl.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

3 Kedvenc hely

Még több »
Thermál Park Apartmanház***superior
Thermál kemping sor 2., 3394 Egerszalók
Egri Korona Borház
Kerecsend felé vezető út mellett 1, 3395 Demjén
Oxigén Hotel & Zen Spa
Szomolyai út 1, 3325 Noszvaj