Hornyák László

406765_115560071897193_1255373712_n.jpg

4 értékelés

Metro Pécs

Igen jártam.Egy észrevételem van:kisebb vásárlás esetére külön pénztárt kéne működtetni úgy kevesebb időt venne igénybe a vásárlás.A sorok közti áru feltöltést nyitvatartási időben minimálisra kellene csökkenteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Ebben az üzletben valami nincs rendben.Vagy a vezetőséggel vagy a munkaerő felvételért felelős dolgozóval nincs valami rendben.Ugyan is ebben a boltban naponta,hetente váltják egymást a pénztárosok. 3-4 ismerős arcnál többet nem lehet látni.Gondolom ők a főnökök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Biotech Usa Shop

Nagyjából megvagyok elégedve mindennel,de két dolog nagyon nem tetszik. Tudom üzleti fogásnak szánják,hogy szinte hetente megváltoztatják az áruféleségek megszokott helyét,de ezzel többet vesztenek mint nyernek! Az önkiszolgáló pénztár meg botrányos! Az eladó,vevő kapcsolat megcsúfolása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tettye Vendéglő

Pécs legszebb helyén található kimondottan hangulatos vendéglőben többször megfordultunk már a családdal, barátokkal és esküvőn is részt vettünk már.Kiváló kiszolgálás és ízletes ételei révén joggal kivívta családom, barátaim elismerését! Amikor csak tehetjük betérünk egy ízletes ebédre vagy baráti beszélgetésre!Ha valamely honfitársunk, külföldi turista megfordul gyönyörű városunkban föltétlen keresse föl a Tettye vendéglőt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely