Boros Judit

Boros Judit

5 értékelés

Airport Hotel Stáció

Nagyon szép, felújított szálloda, kellemes kiszolgálás, nagyszerű ételek, pihentető wellness. A kiszolgálás példaértékű volt, a kertben pedig gyönyörű a kis tó, az aranyhalakkal! :) Ide visszatérünk még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyi Palacsintázója

Mindig összefut a nyál a számban, amikor meglátom a Nagyi Palacsintázója feliratot! :) Szuper hely, viszont nekem kicsit vékonyak azok a palacsinták, de hát ízlések, és pofonok... A töltött krumplit még nem kóstoltam, de nagyon jól néztek ki, szerintem az lesz a következő... merthogy lesz következő! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Kávézó

Egyik kedvenc helyem, mindig jó ide betérni, ha csak egy kávéra, de akár egy esti baráti borozásra is. Olykor élő zene is szokott lenni, az hozza meg csak a hangulatot. A kiszolgálás viszont lehetne gyorsabb, de cserébe mindig kedvesek szoktak lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Calico Jack Pub

Debrecen egyik leghangulatosabb étterme. A fa burkolat eleve meghatározza a hangulatot, a kis apró kalózos díszítésekről nem is beszélve. Az étel eddig amit ott ettem, mind kifogástalan volt, és soha nem bírtam teljesen megenni! :) Kedves kiszolgálás, abszolút 5 csillag!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. KZ Állatorvosi rendelő

Ide hoztuk a macskánkat, és csak jót tudunk mondani a helyről. Igaz, hogy sokszor várni kell, de a rendelőben is csak kedves állatbarátokkal találkozni. Nem beszélve a két kis kutyusról, akik ott laknak, és mindig jönnek egy kis simogatásért. Az orvosok maximálisan figyelnek a beteg állatokra, és a gazdájukra is. Ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely