Friedrich Antal

283152_416581518401514_2023477763_n.jpg

6 értékelés

Fogadó a magyar királyokhoz

Többször is voltam, tehát már nem lehet rossz. Hagyományos magyar étterem, enyhe királyos dekorációval. Étlap átlagos, italokból hiányzik a borválaszték, mert ami van az nem az. Egy sörözéssel egybekötött vacsorára megfelelő, de gourmand élményeket nem kapunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Cukrászda

Egyszer voltam, többet nem, a Szamos névtől sokkal többet vártam. Gyenge a kínálat, gyenge a kiszolgálás, sajnos. Más Szamos cukrászda sokkal magasabb szinten működik, csak a saját üzletekbe kell elmenni, hogy megtanulják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tűzoltó Szertár Kávézó

Voltam többször is. A hely hangulata remek, a parkolás nem. A kínálat gyenge, kevés a választék. Egy kávézótól magasabb szintű kávékészítést várok. A kiszolgálás magyaros mosolymentes, sajnos. Törzsvendég nem leszek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

A gyorsfagyasztott termékek fellegvára. A legjobb a marketing. Kiírás szerint I.oszt gyorsétterem, megjegyzem ilyen besorolás nem létezik. Aki szereti, hogy kézzel eszek, papírpohárból iszok, csak fagyasztott termékkel kap, szakmai hozzáértés nélkül, de remek designel annak csak javasolni tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rózsakert Vendéglő

Többször voltam és még megyek is, mert jó az étterem. Az étel és italválaszték megfelelő, a kerthelység hangulatos, akár baráti akár családi összejövetelre bátran ajánlom. egy gyenge pont van csak a Parkolás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holiday Inn

A Szállodából az éttermet és a bárt ismerem. Az ételeket az étlapról választva finomak és látványosak voltak, az árak, szállodai szinten átlagosnak mondhatóak. Egy színvonalas vacsorára tökéletesen alkalmas a hely. A bár hangulatos és színvonalas, árak szintén a szállodai szinten vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely