Hetzmann Kitti

1779763_698534493531370_1128879664_n.jpg

13 értékelés

Corso Boutique Hotel

Édesanyámmal nyaraltunk itt, kuponos foglalással viszonylag olcsón szálltunk meg. A belváros szívében található hoteltől pár perc séta csak a sétálóutca. Negatívumként fogtam fel, hogy sem terasz, sem medence nem volt a hotelben. Kár, hogy nyáron a félpanziós ellátásban nem szerepelnek gyümölcsök, azt hiányoltuk egy 4*-os szállónál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belgian Beer Café Royal Étterem és Söröző

Nagyapám születésnapját ünnepeltük, emlékezetes maradt a szép pillanatok miatt, a kiszolgálás és az ételek-italok mind remek volt! Tetszik, hogy amíg várunk az első fogásra, előétellel kedveskedik az étterem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dávodi Strandfürdő

Nyugodt környezet, fákkal borítva, nagy lángos, forróság...ezekkel a szavakkal jellemezném az idei dávodi nyaralásunkat! A hoteltől pár perc sétára található a fürdő, családosoknak kiváló pihenési hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Face Room

Cézár salátát ettem csirkével, nagyon finom volt és normál adag! Az étterem belseje modern, fiataloknak tökéletes helyszín akár csak egy kis beszélgetésre, de rendezvények lebonyolítására is. Egyszer szülinapoztunk is ott, készségesen álltak a rendelkezésünkre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Westy Hajó Étterem & Pizzéria

Pár hete ettünk itt pizzát, vagy mi választottunk rosszul, vagy a szakács sajnálta le róla a cuccot, de nem volt nagy szám. Amúgy szép helyen van, kedvesek a pincérek és korrektek az árak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Balaton Hotel

Párommal többször jártunk a hotelban a borfesztivál idején, reggelis ellátással, de nagyon bőségesnek volt mondható. A privát strand jó kezdeményezés. A város és a vasút is közel van, de mégsem hallani a zajokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Famulus Hotel - Pódium Étterem

A menük megfelelő mennyiségűek, ízletesek, viszont az ala carte étlapot nem ártana már frissíteni vagy kiegészítő szezonális ajánlatokkal várni a vendégeket! Az étterem közel van a bevásárlóközponthoz, ahol alig található normális étterem, ehető ételekkel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Győr

Szeretek Aldiba járni bevásárolni, mert az áruk, a minőség, a kiszolgálás mind nyugati stílusra vall. Folyamatos akciójukat mindig megnézem és tetszik az áruház elrendezése is, könnyen áttekinthető a kínálat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Amstel Hattyú Fogadó***

Még nem jártam itt de azt gondolom, hogy az őszi szezonban érdemes itt enni, a vadételek miatt. Szeretem a vadhúst, ha jól van elkészítve és ha szép helyen is ehetem, az még külön pluszt érdemel! Valószínű, hogy az ünnepek után kipróbálom az őz vagy szarvasételüket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Böbe Fodrászat-Szülési Szabadság miatt jelenleg ZÁRVA !

Kedves, figyelmes, vidám fiatal csajszi, gyors munkával, és kedvező árral! Már kétszer voltam nála de nem csalódtam. Könnyen megközelíthető helyen van a szalon, egy hátránya van: hogy nincs kilincs kívülről és ha kopogok is, nehezen veszik észre :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely