Szabadi-Tóth Klaudia

Szabadi-Tóth Klaudia

5 értékelés

Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel

Mi itt töltöttük a nászutunkat, és nagyon elégedettek voltunk. Barátságos és magas színvonalú kiszolgálásban volt részünk. A környezet gyönyörű és az szálloda nyújtotta lehetőségek szuperek volt. Szívesen gondolunk vissza erre a pár napra!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Menta Terasz Étterem Kávézó

A környezet szép és hangulatos, a főételek nagyon finomak. Az előzetes egyeztetések alkalmával segítőkész vezetőséggel volt dolgunk. Viszont a kiszolgálás sajnos kínosan lassú volt. Valamint egy picivel bővebb étlap is boldogabbá tette volna a társaságunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szabó Imre Hair&Beauty Pest

A szalon jól megközelíthető, a környezet egyszerű és egyben elegáns. Profi alkalmazottak dolgoznak elérhető árakon. Barátságos és kellemes kiszolgálásban van része az ideérkezőknek. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dental Network - Haifa Dent

Sajnos nem vagyok jó véleménnyel a rendelőről. Az asszisztencia nem szimpatikus, a fogorvosi hozzáértés pedig számomra nem volt profi. Úgy érzetem nem kapok kellő figyelmet és mivel nem alakult ki a szükséges bizalom, így nem mertem a rendelőt újból felkeresni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház

Remek cseh söröző, visszahozza az ottani ízeket és hangulatot. A sörök és ételek jók, a kiszolgálás egyedi. A dekoráció is kedves, az összes ismert cseh bábfigura megtalálható a plafonról lelógatva. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely