Sőregi Klaudia

Sőregi Klaudia

6 értékelés

Tropicarium - A cápás állatkert

Ötletesen kialakított hely ami egyaránt nyújt kikapcsolódást ,élményt a gyerekek és felnőttek számára is.Gyönyörűek az esőerdő színpompás ,egzotikus madarai akiket testközelből láthatunk.A hely égköve a csodás alagút ahol még esküvők lebonyolítása is lehetséges a kifinomult környezet miatt. Egy szóval érdemes el látogatni a Tropicariumba bármely évszakban, ha éppen rossz a kedvünk egyből feldobódunk , már csak a hely hangulata miatt is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Nagyon jó üzlet, ha nem is szeretnék cipőt vásárolni akkor is útba ejtem és a végén mindig cipővel a kezemben térek haza.Nagy a választék minden kor osztály részére az alkalmi cipőtől kezdve a balettcipőn át a sportosig minden megtalálható kedvező , emberi árakon.Megbízható a minőség ,nem kell kidobni egy hónap után, elég tartósak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Az egyik kedvenc üzletem, mindig megtalálom amire szükségem van.Nagy a választék , nem győzöm a fejem forgatni a ruhakavalkád kellős közepén. Akárhányszor betérek az üzletbe sosem térek haza üres kézzel.A férfiak is trendi ruhák közül válogathatnak.Gyakran vannak leértékelések is ami a fiatalok számára igen kedvező.Szuper bolt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Claire's

Nagyon jó üzlet, rengetek ékszer közül lehet válogatni.Akár 1 órán át is elnézelődök benne mert nem tudok választani a sok jó cucc közül.Tetszik hogy a megszokott műanyag kosár helyett édes lila hálós"zsákokkal" lehet vásárolni, kicsit olyan mintha egy gyerek üzletben lennék.Vicces ékszereikkel mindig feldobják a napomat. :)A táskák is jól néznek ki bár nem túl strapabíróak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tally Weijl

Imádom ezt az üzletet, főleg a kiegészítők miatt, de a ruhák sem elhanyagolhatóak.Nem átlagos a ruhakínálat egy kicsit feltűnőbb , tényleg totál szexi. :) Szeretek itt vásárolni, ha az itt vett ruhákban jelenek meg valahol mindig dicséretet kapok és igazán nőiesnek , egyedinek érzem magam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Nagyon szeretem az Árkádot , teljesen otthon érzem magam benne úgy ismerem a helyet mint a tenyeremet. Imádok itt vásárolni mert minden megtalálható egy helyen.Az üzletek nagyon jók az éttermek elrendezése kicsit zsúfolt de kompenzálják a finom ételek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely