Cser Mónika

10303778_886048948088959_9045802465444604265_s.jpg

5 értékelés

Hétkúti Wellness Hotel****

Nagyon barátságos, kellemes hely Móron. Csodaszép lovak a lovasparkban. Kicsi gyermektől a legidősebbekig mindenki megtalálja a pihenés és kikapcsolódás élményét. Öreg Prés Étterem kiváló ételekkel, borkóstolóval, isteni finom a hagymás-almás házizsír, amit kínálnak a bor mellé. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Beszédjavító Intézet

Igazi családbarát szálloda. Mi már többször voltunk, általában 5 napot. De ez idő alatt eszünkbe sem jutott kimenni a Balaton partjára, pedig közvetlenül ott van :). Annyi program van a hatalmas szállodán belül minden korosztály részére, hogy olyan élménydúsan telik el egy nap, észre sem veszi az ember. A konyhája egyszerűen fenomenális :). Rengeteg minőségi és nagyon ízletes étel, gyümölcs, desszert. A vacsora után a gyermekek Bobóországban játszanak, míg az apukák a degeszre evett pocakukkal csak pihegnek a székeken, fotelekben :).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak

Már többször jártunk itt. Mindig szívesen térünk vissza. Nagyon kedves személyzet, gyönyörű környezet. Egyik vacsoránál későn értünk oda, már csak egy palacsinta maradt desszertként. Annyira ízlett, hogy mikor szóltunk a pincérnek, azt mondta, a szakács nagyon szívesen süt még jó párat a baráti társaságunk részére (pedig lejárt a munkaideje). Szóval az ilyen "pluszokért" kedveli meg az ember a szállodát, és tér vissza, amikor alkalma nyílik rá.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka Fogadó

Nagyon kedves, és szivélyes a vendéglátás. Tiszták a szobák. Nagyon finom vacsorák, gazdag kínálat. A gyermekek igényeinek megfelelő vacsora, ha nincs is az étlapon, nagyon szívesen elkészítik. Átlag család részére teljességgel megfizethető, főleg az akciós csomagok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Puchner Kastélyszálló****

A párom leptem meg szülinapjára egy 3 napos ott tartózkodással. Gyönyörű szobánk volt a Fürdőházban, hatalmas sarokkáddal. Inyenc vacsorára fizettünk be, amolyan gourmet vacsora volt. Először azt hittük, nem lakunk jól, de a végére teljesen tele lett a gyomrunk. Kellemes csalódás volt ez nekem. Kitűnő wellness részleg, csendes, meghitt. Élménybirtok lenyűgöző, az egész nap egy pillanat alatt elszalad.Terveztünk kirándulást is a három napban, de inkább nem mentünk el sehová, olyan jól éreztük magunkban "benn". Nagyon szép helyen reggeliztünk, és a palotában vacsoráztunk. Királyi volt :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely