Horváth Kornél

426435_101015903362429_1956905867_n.jpg

6 értékelés

Kásáné dr. Sznopek Erzsébet ügyvéd

Képviselt egy ügyben, de kritikán aluli módon látta el a képviseletemet, hogy le kellett váltanom. Minősíthetetlenül viselkedett velem és a párommal szemben is. Csak kárt okozott az ügy során. Senkinek sem ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lorenzo Pizzeria

Nagyon sokszor, nagyol jól éreztük eddig ott magunkat. Igazán jó hely. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom a helyet, színvonalas a kiszolgálás, és ízletesek az ételek. Az árak teljesen a földön járnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MKB Bankfiók

Pár éve ügyfele voltam a fióknak, és csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Előtte, de azóta sem volt ilyen gyors banki ügyintézésben részem. Aki csak teheti keresse fel őket, meg meggyőződésem szerint megéri.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Litauszki Pál ügyvéd

Ő az ügyvédem, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Hihetetlen agilis és eszméletlen rutinja van. Ha kidobják az ajtón, bemegy az ablakon. Mindenkinek kívánom, hogy ilyen ügyvéd képviselje, ha valamilyen ügye van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Valami iszonyatos bunkó módon viselkedett velünk az eladó. A mellettünk nézelődő kisebbségieknek majdnem kinyalta a se..ét, minket meg le sem sza..tak. Ja. és végül csak mi vásároltunk, a nemzetiségiek nem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Il Treno Étterem

Csak ajánlani lehet mindenkinek. Nagyon finom volt minden amit ettünk. Az egész családunk meg van elégedve mindennel. Rengetegszer vesszük igénybe a szolgáltatásaikat, és szívesen ajánljuk mindenkinek ,aki finomat szeretne enni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely