Rosann

295985_199672360093064_7402772_n.jpg

10 értékelés

Szent Anna Patika

Kiválóan képzett, udvarias szakemberek dolgoznak itt, akinek valóban a beteg, a vásárló a fontos. Bármire is van valakinek szüksége, azt nagyon rövid határidő alatt beszerzik. Előzékenyek, igényesen, szolidan elegáns üzlettér, korszerű technológia. Csak jót tudok mondani róluk, s mindenkinek, aki Várpalotán gyógyszertárat kíván igénybe venni, csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Martoncsik József ügyvéd

Dr. Martoncsik József magasan képzett, kiváló szaktudással rendelkező, tapasztalt, megbízható ügyvéd. Barátságos, empatikus, kommunikációja az ügyfelekkel egyértelmű, közérthető és sokoldalú Több alkalommal igénybe vettem szolgáltatásait, s maradéktalanul elégedett vagyok vele. Korrekt, teljeskörű ügyintézést kaptam. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Opsitos István háziorvos

Dr. Opsitos István Főorvos úr igen nagy szakmai tudással rendelkező orvos. Kiváló diagnoszta. Mióta Várpalotán-Inotán megkezdte praktizálását, Ő a háziorvosunk/családorvosunk. Tökéletesen megelégedettek vagyunk vele, s igen hálásak, mivel kiváló ismereteivel sokszor segített bennünket a gyógyulásban. Hálás vagyok neki Édesanyám életének megmentéséért és azért az empatikus, emberbarát, lelkiismeretes és odaadó hozzáállásért, mellyel betegei gyógyulását elősegíti. Elégszer megköszönni neki soha nem lehet áldozatos tevékenységét, mellyel Várpalota-Inota lakosainak egészségéért küzd, s teszi könnyebbé életüket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Anna Patika

Magasan képzet, kiváló szaktudással rendelkező gyógyszerészekkel találkozunk, ahogy belépünk a település eme gyöngyszemének méltán nevezhető patikájába. A kiszolgálótér szolid egyszersmind igényesen, elegánsan kivitelezett, funkcionálisan tökéletes. A termékek skálája igen széleskörű. A gyógyszerészek nagyon segítőkészek, barátságosak, udvariasak. Nyugodtan lehet kérni véleményüket az egyes termékekkel, gyógyszerekkel kapcsolatban - megbízható, szakszerű választ fogunk kapni. Ha egy termék épp nem vásárolható meg náluk, 24 óra alatt beszerzik, s igény szerint gondoskodnak folyamatos elérhetőségéről. Mióta megnyílt, csak hozzájuk járok és mindenkinek ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Apacs Ezüst Ékszer

Csodás árukínálattal rendelkező üzlet, mely minden korosztály igényeit ki tudja elégíteni. Változatos stílusú, minőségi ékszereket találunk náluk, melyek garantáltan elnyerik mindenki tetszését. Az üzlethelyiség viszonylag nem nagy, de ez nem befolyásolja az élményt, melyet a kápráztató kínálat nyújt. Kedves, udvarias, szakmailag jól képzett eladók várják a vásárlókat, készségesen nyújtva segítséget, ha még nincs konkrét elképzelésünk, akkor is. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom Székesfehérvár eme ékszerboltját.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskakas Vendéglő

Kellemes, hangulatos, barátságos étterem, igazi házias ízek ötvözve a mai, modern konyha elvárásaival. Kedves, udvarias személyzet, a kiszolgálás pontos, gyors. Gyermekbarát étteremnek is nyugodtan nevezhetjük, mivel pici gyermekek számára is tudnak biztosítani etetőszéket. Az emeleti részben télen a hangulatos kandalló mellett, a nyári hőségben kellemesen hűvösre temperált közegben fogyaszthatjuk el a finom étkeket. Kiválóan éreztem magam náluk, mikor csak betértünk egy kellemes ebédet elfogyasztani, és akkor is, mikor keresztelői ebédet tartottunk a népes családdal. Igazán jó szívvel ajánlom bárkinek. Aki csak megteheti, próbálja ki, nem fog csalódni benne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Euronics Műszaki Áruház

Régóta visszatérő vásárlója vagyok ennek az áruháznak. A kényelmes, hatalmas eladótérbe lépve óriási kínálatát látjuk a különböző műszaki termékeknek az egészen apró dolgoktól az akár több százezres értéket elérő árukig. Az eladók nagyon udvariasak, segítőkészek, tájékozottak, megfelelő szakmai tudással rendelkeznek, hogy megadhassák az érdeklődők számára szükséges információkat. Számomra nagyon fontos, hogy ha egy üzletbe belépek, -bármilyen jó és segítő szándékkal teszik is-, ne "ugorjanak azonnal rám" az eladók felajánlva segítségüket. Itt ilyesmivel nem találkoztam. Azonban ha segítségre volt szükségem, azonnal jött egy munkatársuk, aki felvilágosítást tudott adni az engem érdeklő kérdésekben. Amennyiben egy általam keresett műszaki cikket nem forgalmaztak, mindent megtettek annak érdekében, hogy beszerezzék - sikerrel. Köszönet érte. Barátságos, kedves személyzet; változatos, hatalmas árukészlet. Csak pozitívan tudok nyilatkozni róluk. A jövőben is szeretnék hűséges vásárlójuk maradni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Proko Travel Utazási Iroda

Véletlenül találtam rá erre az utazási irodára, hiszen lakhelyemtől távol, az ország másik felében található. Utazásaikat azonban forgalmazzák más irodák is, így a távolság ellenére könnyen kapcsolatba léphetünk velük, és jelentkezhetünk programjaikra. Pontos információkkal állnak rendelkezésére az érdeklődőknek. Reklámanyagaik, prospektusaik magas színvonalon kivitelezettek. Csodás utazásokat szerveznek belföldön és külföldön egyaránt, a világ minden tájára. Nagyon kellemes utazásban-nyaralásban volt részem az általuk szervezett úton, melyről rengeteg jó és kellemes élménnyel tértem haza. Amit szolgáltatásaikban ígérnek, azt valóban be is tartják. Nem engednek a kiváló színvonalból. Jól képzett, barátságos idegenvezetők, kiváló sofőrök és programszervezők állnak rendelkezésünkre. Minőség, megbízhatóság. Mindezt - más utazási irodákhoz viszonyítva - kedvező áron nyújtják számunkra. Szívesen ajánlom bárkinek, s magam is csak őket fogom választani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sári Gábor

Régi családi hagyományokra épülő óra-ékszer üzlet. Kellemes, barátságos fogadótér, családias hangulat. Sári Gábor kitűnő órás, ékszerész, ötvösművész, csodás ízléssel megáldott szakember. Kínálatuk igen változatos, megtalálhatóak az épp divatos és az örök-érvényű áruk is. Aki náluk épp nem talál a kedvére való terméket, szívesen segítenek neki, beszerzik azt, elkészítik. Családunk gyermekkorom óta hűséges vásárlója Sári Gáboréknak, s ez részemről a jövőben is megmarad. Köszönöm nekik az a sok páratlan dolgot, melyet készítettek számomra, s azt a türelmet, mellyel az olykor igencsak nehéz kívánságaimat terveimet megvalósították.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mészáros Autó Kft.

Több, mint 10 éve járok ebbe az autószervízbe. Szakmailag jól felkészült, barátságos, magasan képzett szakember gárda várja az ügyfeleket. A lehető legrövidebb időn belül elvégzik a kért munkákat. Kisebb javítások megvárhatók. Márkafüggetlen szervíz és vizsgabázis. Saját tapasztalatból merítve csak ajánlani tudom őket. Bátran forduljanak hozzájuk bizalommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
Szent Anna Patika
Veszprémi út 7 ., 8100 Várpalota
Proko Travel Utazási Iroda
Feketesas u. 19-21., 6720 Szeged
Sári Gábor
Bazár sor 1, 8100 Várpalota