Erdeiné Györgyfi Enikő

1094793_569512446447383_2071138126_n.jpg

5 értékelés

Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme

a legjobb családi hotel a Balatonnál, élmény minden ott töltött nap, minden korosztálynak. Imádom, csak ajánlani tudom mindenkinek. Még ha elsőnek nem egy olcsó helynek tűnik, összehasonlítva más helyekkel, reális áron dolgoznak. Ár érték arányban a legjobbak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Bonvino Wine & Spa****

A hotel nagyon szép, modern, jó helyen fekszik, bár a wellness részleg tartalmazhatna sokkal több mindent is. A felszolgált ételek finomak, a személyzet kedves. Ár - érték arány megfeleleő, csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskulacs Vendéglő

Nagyon kedves a személyzet, örömmel fogadnak mindíg, királynak érezheti az ember magát. Szép, tiszta, nyugodt a környezet, az éptelek finomak, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akármilyen alkalomra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskakas Vendéglő

Szeretümnk ide járni, kedves a fogadtatás, finomak az ételek, megfizethetőek az árak. Nyáron a terasz me, szerencsés a nayg autóforgalom miatt, de a belső helyiségek akkor is kellemesek. Ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Contessa Kastélyhotel****

Igazi kastélyhotel, visszarepülünk az időben. Nagyon jó kis vilg elől elbújós hely, csak ajánlani tudom, bár inkább felnőtt pároknak, mint gyerekes családoknak. A környezet is pazar, akár a benti légkör.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely