Eva52

3 értékelés

Alexandra Könyvesház

Ez az a hely, ahol biztosan megtalálom amire szükségem van. Nemrég betértem és kerestem egy olyan könyvet, de mivel nem tudtam pontosan a címét azt gondoltam, hogy nem fog sikerülni.Mivel tétovázva álltam ott azonnal megkérdezték, hogy miben segíthetnek és a kedves eladó fiatal ember egy perc alatt a kezembe adta a kereset könyvet. A platinás kávézója is nagyon tetszik és az árak is megfizethetőek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Gyorsak és készségesek. Törekednek arra, hogy a vendég számára a legelőnyösebb frizurát csinálják meg. nem félnek javaslatot tenni de figyelembe veszik a vendég véleményét is.Ha nem értenek egyet akkor korrekt módon adnak javaslatot nem ráerőltetve a vendégre. Ajánlják további szolgáltatásaikat is, pl. termék...de nem erőszakosan teszik csak figyelmesen a vendég hajtípusának megfelelően.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

A családommal már régóta látogatjuk a török fürdőre emlékeztető fürdőt. Nekem tetszik, hogy zegzugos és kint is van bőven választék meleg és hideg vizes medence között.A felújítás után még jobban tetszik, csak egy dolog ami elkeserít az ára. Sajnos a mai világban kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 2800.-ft-ot kiadjanak fürdőzésre.Sajnos én és a családom is egyre kevesebbet engedheti ezt meg magának. Mennyire jobb volt az a lehetőség amikor az ott töltött idő szerint fizette meg az ember az árát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely