Erika Szabó Viktorné

10346291_740004539390017_4550090969767782968_t.jpg

5 értékelés

Gránátalma Gyógyszertár

Segítőkész, udvarias kiszolgálás mellett nagyon családias - baráti hangulatú gyógyszertár. Kellemes légkör, színvonalas berendezéssel. Nagyon szeretünk itt "vásárolni", mert mindig hasznos tanácsokat is kapunk betegség vagy valami egészségügyi probléma esetén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kóbor Eleonóra gyermek háziorvosKedves, emberséges, közvetlen és segítőkész. Kiváló gyermekorvos, szívvel-lélekkel gyógyít és érti a gyerekek nyelvét. Mind a két gyermekem orvosa és nagyon hálás vagyok önzetlenségéért. Bármikor kérhetem segítségét, mindig rendelkezésre áll.
Nagyon szeretjük őt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Éva Cukrászda

Színvonalas cukrászda, kiváló termékekkel. Udvarias kiszolgálás, családias légkör. Gyönyörűen elkészített torták, nagyon finom és nagy választékú fagylaltok. Nagyon szeretünk ide járni, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mini-Manó Játszóház

Nagyon szeretünk a Mini-Manó játszóházba járni, a gyermekeim imádják itt tölteni az idejüket. Jelmezektől kezdve az építő kockáig minden megtalálható, minden korosztály számára. Szülinapi zsúrok rendezés is vállalják...egy élmény itt minden a gyerekeknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárospataki Végardó Fürdő

Igényesen kialakított strand, kisgyermekes családoknak bátran ajánlani tudom, a gyermekmedencéknél nagyon ügyelnek a higiéniára, külön kialakított pelenkázó is található a strand területén. Minden korosztály megtalálhatja itt a magának való medencét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely