Erdélyi Tímea

Erdélyi Tímea

11 értékelés

Mahagóni Étterem Pizzéria

Nemrég egy fantasztikus tatai kirándulás után ebédeltünk itt a párommal, megünnepelvén, hogy saját lakatunk lett a város szerelmes lakatfalán.
A kiszolgálás kedves volt, a hely nem túl nagy, viszont kedvesen hangulatos, az étel pedig nagyon finom volt. :)
Mindennel elégedettek voltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe Pizzéria

A párommal kettesben is jártam már itt, de legutóbb egy kis társasággal látogattuk meg kedvenc pizzériánkat. A kiszolgálás kedves és pontos volt ezúttal is a pizza pedig isteni. Az áraik is barátságosak.
Jópofa, hangulatos hely. Visszatérő vendégek leszünk. :)
Nagyon jól éreztük magunkat mindkét alkalommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Costa Caffé

A Duna Plázában lévő Costa Cafféban jártam pár hete.
két cappuccino-t ittunk. Amikor kérdezte a pultos hölgy, hogy közepes vagy nagy adagot kérünk-e, én rálegyintettem, "áh. nekem elég a közepes is" a párom nagy adagot kért..
hát, az a közepes adag, akkora bögrében jött ki, hogy kis túlzással életemben összesen nem ittam annyi cappuccinot, mit ami abban benne volt.
A páromé olyan mennyiség volt, hogy az övét mindjárt két füles bögrében hozták :)
Nagy adagok voltak és ez az árukon is meglátszott, viszont az íze is nagyon finom volt.
A kávézó pedig tiszta és kulturált.
Ott jártunkkor volt a plázában az old timer autó kiállítás és a Mistery Gang koncert. Különleges élmény volt a kávézóból , finom cappucchinot szürcsölgetve élvezni a zenét és a gyönyörű autók látványát :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fogadó a magyar királyokhoz

Aki Budaörsön jár, mindenképp látogassa meg ezt az éttermet.
Iszonyatosan hangulatos középkori jellegű a berendezése, még páncélos lovag is van :D és nagyon romantikus is a hely.
A kiszolgálás kedves és pontos, az ételek első osztályúak és hatalmas adagok, ha nem bírsz vele, természetesen becsomagolják neked és haza viheted.
Az árak egyébként az adagokhoz mérve elég barátságosak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fenyő Vendéglő

Nagyon jó kis hely. Még májusban töltöttem pár napot Szilvásváradon a párommal, mivel a szállás helyen csak reggeli ellátás volt, máshol kellett megoldani a többi étkezést. Na, ez a máshol a fenyő vendéglő volt.
3 nap alatt itt ebédeltünk és vacsoráztunk.
Mindennel elégedettek voltunk, a kiszolgálással, az étellel és az árakkal is.
Az egyetlen negatív tapasztalat az első nap ebédkor ért minket : a teraszon ültünk le, a bejárati ajtóval rálátással. A pincérek rohangáltak ki-be.. ez persze nem baj, hiszen az a dolguk, hogy figyeljenek a vendégekre... majd amikor már kiszolgáltak minden vendéget (akkor ép nem voltunk túl sokan) megállt az összes pincér az ajtóban és gyakorlatilag bámultak bele az arcunkba miközben ettünk, ez nem esett annyira jól, de ezt legközelebb kivédtük úgy hogy az ajtónak háttal ültünk le :)
Ezt az apróságot leszámítva egyébként tényleg mindennel elégedettek voltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Panda fagyizó

Pici, de annál jobb fagyizó Felsőtárkányban a tótól nem messze.
Melegebb, naposabb időben ha szerencséd van és ép nincs telt ház, a fagyizó fedett, árnyékos teraszán is el tudod fogyasztani a fagyidat :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fellegvár

Maga a vár nagyon érdekes és izgalmas látnivalókkal várja a látogatókat mint pl. a Panoptikum vagy a vadászati kiállítás stb.. emellett nem túl megterhelő a létesítmény körbejárása sem.
Viszont ami miatt mindenképp érdemes felmenni a várba , még akkor is ha valakit nem érdekelnek a történelmi kiállítások, a vár története..
az a Hihetetlen panoráma! Meseszép a Duna, Dunakanyar, Visegrád és a környék látványa.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Medveotthon Veresegyház

Kiváló kikapcsolódás kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
Nagyon tetszett és jó ötletnek tartom, hogy az autóval érkezők már a parkolódíj kifizetésével együtt meg tudják vásárolni a belépőjegyüket is. Tőlünk eleve annyit kért a parkoló elején az úr aki be enged, hogy a parkolódíj+ 2 felnőtt jegy és persze adta hozzá a jegyet is :) Ezzel megkíméli az autós látogatókat a sorban állástól a pénztárosokat pedig a hosszú soroktól :)
Maga a Maci farm nagyon szép és könnyen, kényelmesen járható. Bár kerítés választ el tőlük, mégis test közelből csodálhatja meg a medvéket, farkasokat és egyéb állatokat, sőt a macikat etetni is lehet mézzel egy hatalmas fakanál segítségével. A mackók pedig kedves brummogással köszönik meg a finom falatokat :D
A park területén található étterem lehetne nagyobb. Több ember befogadását kellene lehetővé tenni. Nekünk szerencsénk volt, amikor megéheztünk és úgy döntöttünk benézünk ide ebédelni ép akadt 1 szabad asztal, de akik utánunk érkeztek elég sokáig nem tudtak helyet foglalni hely hiány miatt. Ez nekik elég bosszantó lehetett főleg akik már fáradt és /vagy türelmetlen kicsi gyerekkel érkezett. Az ételre, a kiszolgálásra és az árakra viszont nem lehet kifogás. Amit rendeltünk és meg is kaptunk finom volt, a felszolgálók kedvesek, a felszolgálás a teltház miatt nem volt túl gyors, de azért éhen sem haltunk amíg kihozták az ételünket, amiért nem kellett túl borsos árat kifizetni :)
Amit viszont nem engednék meg , az az hogy kutyát bevigyenek a park területére. Ez jelenleg pórázzal megengedett, viszont nem 1, nem 2 alkalommal voltunk szem és fül tanúi, hogy a kutyusok látványa mennyire idegesíti a farkasokat, hiszen a zsákmányt látják benne, amihez nem tudnak hozzáférni. ha meg valamelyik eb "vissza beszél" nekik az különösen ingerli őket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fülöp Hegyi Kilátó

A Kilátó út végéig fel lehet menni autóval is, onnan viszont séta, mivel hegyről van szó emelkedős, de a legnagyobb részt lépcső van, korláttal ami megkönnyíti a feljutást. Mindenképp megéri felmenni. A belépő csak 200 Ft, de a panoráma ami eléd tárul fentről az megfizethetetlen. Gyönyörű!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Afrika múzeum

Fantasztikus hely! A múzeumi rész tele van érdekességekkel, trófeákkal, ezt az épületet egy jó kis park veszi körül, az ajándékboltban pedig jutányos áron juthatsz hozzá a szebbnél szebb szuvenírekhez :I
Csak ajánlani tudom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely