BBNoemi

BBNoemi

7 értékelés

SPAR

A postaládába dobott hirdetés miatt mentem. Mikor odaértem, kiderült, hogy semmi nincs, amit hirdettek, feleslegesen mentem. Sem a választék, sem a kiszolgálás nem tetszett, nem megyek többet vissza. :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maródi Cukrászda

A Maródi cukrászda olyan hely, ahová mindig szeretek visszamenni. Majdnem minden sütijük szuperfinom és nagyon sokat sem kell várni a kiszolgálásra. A somlói itt a második legfinomabb az országban. :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kino Kávézó

Sok barátom szereti a helyet, nekem ez inkább munkamegbeszélés helye, ezért csak kávézom, de a kávé nagyon korrekt itt. A múltkor kipróbáltuk a sajttortát, nem volt rossz, tényleg házi készítésű, semmi máshol szokásos műanyag. :) Ami nagyon tetszett, az hogy ha egy darab puszta pirítóst kérsz, azt is kihozzák kérdés nélkül és mosolyogva. Itt azt kapod, amit szeretnél. Tetszett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Starbucks kávézó

Tipikusan életérzést vásárolsz, meg egy nagyjából tűrhető kávét - horror áron. A Starbucks kint is drága, de a mi viszonyainkhoz mérten elszálltan drága, és szerintem nem tud annyival többet. Kipróbáltam, mert kíváncsi voltam, itthon milyen, de többet nem megyek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bartakovics Ágnes kozmetikus

Bartakovics Ági kozmetikust ajánlom, aki a Szolicity-ben dolgozik a Podmaniczky utcán. Ági keze aranyból van, amihez hozzányúl egyszerűen jó lesz. Nagyon jó fej, tudja, mikor beszélgessen, mikor hagyjon békén, hogyan érje el, hogy jól érezze magát az ember. Alapos, ügyes, kedves, rugalmas - mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseit. És mindezt nagyon baráti áron. Az értékelésem 5 csillag, de adnék neki többet is, ha lehetne. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rézangyal Mediterran Bistro

Aranyosak voltak, de sem a kiszolgálás, sem az étel nem érte meg a pénzt. Steak-et ettünk, finom volt, de szerintem pici. Az öntetek rendben voltak, de én más köretet kaptam, mint kértem és reklamálni már nem tudtam, mert nagyon sokára jött ki a pincér. A számlát olyan késve hozták, hogy már menni akartam érte. Profi árszínvonal, kevéssé profi étel, és abszolút nem profi kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lady Fit Sportklub

Ezt a helyet olyan hölgyeknek ajánlom, akik eddig halogatták, hogy mozogni kezdjenek, mert túl idősnek, túl súlyosnak, túl reménytelennek érezték magukat. Ez egy olyan hely, ahol a belépésnél mindig egy mosolygós arc vár, tudják a neved, törődnek veled. Odafigyelnek, ha valamid fáj, ha rossz napod van és átvisznek a legpocsékabb napokon is, hogy egészségesebb és szebb legyél, és tovább tudd csinálni. Ezt kapod a trénerektől és Petrától, aki nem csak recepciós, hanem őrangyal is, és ezt kapod a többiektől is, mert itt közösség van, és szeretettel fogadnak. 5 csillag a hely, de ha lehetne 10 csillagot adnék nekik. Ha ide eljössz, akkor többet már nem fogsz kifogást keresni, hanem egyszerűen eljársz tornázni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely