Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Zsigmond Kovács

Vélemények, értékelések (8)

Ászok Vendéglő

Értékelés 2013. 10. 08. 11:32
Még egészen kicsi gyerek voltam és már akkor is ott állt ahol most. :) Tini koromban is gyakran beugrottunk egy nagy biliárdozásra vagy egy malomkerék méretű Pizza beburkolására.Én is csak azt mondhatom amit az előttem szólok.Nagyon kedvesek és udvariasak.Soha nem találkozik az ember"fapofával"vagy álcázott mézes-mázos udvariassággal.Teljesen mindegy,hogy öltönyben vagy retkes szakadt melós ruhában ugrasz be enni vagy akár egy sörre.Ugyan olyan elbánásban részesülsz.
Ha szabad így fogalmaznom ez a hely a városban már-már történelem.Tiszta szívből ajánlom fiatalnak és idősnek,helyieknek és nem helyieknek egyaránt!
  • elismerés
  • Ujszászi Gyuláné fodrász

    Értékelés 2013. 12. 19. 06:48
    Ezt a fodrászatot az különbözteti meg bármelyik másiktól,hogy máshol kézzel lábbal vért izzadva próbálom elmagyerázni,hogy milyen hajat szeretnék.Teszem mindezt olyan elánnal,hogy tiszta idiótának néznek.És a végén soha de soha nem olyan lesz a végeredmény mint amit én megálmodtam magamnak.De itt!Pár egyszerű tőmondat,semmi fölösleges sallang!És a hajam mindig tökéletes.Mintha olvasnának a gondolataimban. :) Hát kell ennél nagyobb dícséret?
  • elismerés
  • Bankautomata

    Értékelés 2013. 12. 30. 12:38
    Iszonyat!Erre nincs más kifejezés.A képernyő már fakó.A gombokat gyakorlatilag már nem nyomni hanem verni kell,hogy reagáljanak is valamire.A pénzkiadó motor pedig úgy kerreg mint egy kiló százas szög a forgótárcsás mosógépben.
    Szóval ráférne egy alapos karbantartás!
  • elismerés
  • OTP Bank fiók

    Értékelés 2015. 02. 10. 12:56
    Azt hiszem a megfelelő szó az,hogy "rideg".Ha van bent valaki akkor lehalkított már-már suttogó hangon beszél.Értem én,hogy ez nem egy kocsma de ezt akkor is túlzásnak érzem.
    Az alkalmazottak arcán gyakran"műmosolyt"látni.Látszik rajtuk,hogy fáradtak,túlterheltek.Némelyikük nagyon kedves de sajnos a többség inkább a"legyünk már minél hamarabb túl rajta" vagy a"Be mertél jönni?Meg kell mozdulnom és csinálnom valamit?Hogy fordulnál föl" kategória.Részemről tiszta szerencse,hogy csak nagy ritkán kell oda betérni személyes ügyintézés céljából.Ha tehetem én messze elkerülöm.
  • elismerés
  • Kék Irisz Patika

    Értékelés 2015. 02. 10. 13:05
    Csak jót tudok írni!És ez nem elsősorban az intézmény érdeme hanem az ott dolgozóké!
    Végtelenül kedvesek,türelmesek és toleránsak egytől egyig!Nagyon jó emberek!
    Maga a patika nem túl nagy de mégis nagy választékkal rendelkezik.Ha valami nincs azt kérésre rövid idő alatt beszerzik.A légkör egyszerű és barátságos.
  • elismerés
  • Dr. Tomán Adela fogorvos, Nyergesújfalu

    Értékelés 2015. 02. 10. 13:10
    Csatlakozom az előttem szólóhoz!
    Fogorvoshoz az emberek nagy része nem szeret járni és csak akkor megy el amikor már vagy késő vagy már nagyon muszáj.Ez tény.
    De a negatív kép bennem nem ezért alakult ki.Nyilván nem ez az első fogorvos akinél megfordulok de,hogy a leg kevésbé hozzáértő az egyszer biztos.
    Egyszer nagyon feldagadt inyel és pokoli fájdalommal mentem.Rám nézett,csóválta a fejét és közölte,hogy ehhez ő nem mer hozzányúlni.Menjek el a szájsebészetre.....Még csak meg sem vizsgált.Nos sajnálom,hogy ezt kell mondanom de az ilyen ember NEM való orvosnak!
  • elismerés