J. Diána

J. Diána

8 értékelés

Hotel Karos Spa**** superior

Nőnap alkalmából lepett meg a párom egy kis wellnessel. Ekkor jártam itt először. A hangulat fergeteges volt. Egy hölgy énekelt, és karaoke kivetítő is volt. Egy idősebb csoport is volt a szállodában, ők táncoltak a legjobban és a legtöbbet. Ezen az estén a Gangnam style volt a legnépszerűbb, és 1-2 idős úgy táncolt mint a profik. Pedig ez aztán egy mostani zene :)
Ezen a hétvégén táncbemutató és borkóstoló is volt. A táncedzői végzettségem miatt ez is nagyon vonzó program volt, és a fiatalok nem csak szépek, de nagyon ügyesek is voltak. A borkóstoló, meg páromnan nyújtott remek kikapcsolódást.
A wellnes részleg is kifejezetten tetszett és ami szintén lenyűgözött az aqua fittness. Azóta én is elvégeztem egy tanfolyamot, mert annyira élvezhető óra volt a Karos Spa-ban, hogy ezt úgy éreztem, nekem is ki kell tanulni.
:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tanya Csárda

Helyi lakosként büszkén állíthatom, hogy Pécsváradon a legjobb ételek itt készülnek. Nagy, és ízletes adagokkal szolgálnak ki.
Májusban egy nagyon jó kis Sudár Anita koncertet is szerveztek, ami szuper jól sikerült. Ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sokat hallottam már Sárvárról, és a remek fürdőjéről. Idén végre eljutottam én is.
3 napot töltöttem reggel 9től-délután 5-6ig a vízben, mert egy nagyon jó kis aquafittness tanfolyamon vettem részt. A fürdő több medencéjében folyt a képzés. Az egyik kedvencem a "retro meence" lett. Imádom a meleg vizet, és ez a medence volt a legcsendesebb. Nyugalom volt, és a nap végén itt lehetett legjobban kipihenni magunkat.
Ajánlom mindekinek, aki eljut a fürdőbe, hogy próbálja ki az aquafittness minden lehetséges formáját. Nagyon jó buli, edzés és egyben kikapcsolódás :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pécsváradi Várszálló Étterme

A Vár étterme igen finom ételekkel várja az oda betérőket. Az ott dolgozók nagyon fitalok, kedvesek, lendületesek.
Több programot is szerveznek, amin már én is részt vehettem. Grill estektől kezdve, a helyi várszínházig. A legközelebbi szupernek ígérkező program az "ÉLMÉNYNAP" lesz. Több alkalommal ott voltam már és jó hangulatú délutánok voltak.
A legutóbbi élményem most szeptemberben volt, mert egy meglepetés bulit szerveztem oda. Nagyon örülök, hogy ezt a helyszínt választottam, mert minden a legjobban sült el :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tapolcai-Tavasbarlang

Nehezen indultam el, mert nehezen bírom a bezártságot. Amikor az idegenvezető a maga humoros stílusában kezdte mesélni a barlang kialakulását, már mosolyt csalt az arcomra. Beszálltunk a csónakba, és végig annyira vert a szívem, hogy majd kiugrott. Aztán a félelmem el is szállt, csak az adrenalin maradt. Nagyon- nagyon jó volt. A bezártságot el is felejtettem és 20 perces kis csónakázásunkkor vagy 30kép készült.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermal Spa Siklós

Több alkalommal voltam már a fürdőben.
A sok medence közül mindenki kiválaszthatj a neki megfelelőt. Igazán család/ gyermekcentrikus. Szauna kedvelőinek is ajánlöm, hiszen ebből is van választék.
Sajnos még, nyáron nem jutottam el, de remélem jövőre a kinti medencéket is kipróbálhatom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dráva Hotel Thermal Resort

Ebben a szállodában léptünk át a 2013-as évbe. Nagyon jó hangulatú szilveszteri buli volt. A bohóc, és a zenekar is szuper volt. Az ünnepi menü is ízletes, és bő választékú volt. A szálloda wellnese is hangulatos, családias.
Lehet idén is ott ünneplünk?! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mártusz Fodrászat

Pécsvárad LEGJOBB FODRÁSZAI!
Csak ajánlani tudom! Legyen szó hétköznapi, alkalmi frizuráról ők mindenből a legtöbbet, legszebbet hozzák ki a hajamból.
Több átalakításon voltam már a Mártusz Fodrászatnál. Hatalmas élmény, és a végeredmény....Szupi:)
Imdok minden közös munkát.
Szeretek a munkadarabotok lenni :)

( ha lehetne adnék több csillagot is ;) )

Hasznos ez a vélemény? Igen