Gulyás Gabriella

148822_104570262949813_221157_n.jpg

6 értékelés

Velence Resort & Spa Hotel****

A szálloda és a wellnessrészleg tiszta, tágas. Mivel rendezvény volt ott tartózkodásunk alatt, az ablak alatt folyamatosan pakoltak, zajongtak, zene szólt... nem lehetett pihenni. Étel hideg, nem friss. A első estén felszolgált gulyásleves másnap "jókai bablevessé" alakult át, még a burgonyakockák is benne voltak. Többet nem megyünk

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Többször jártunk a hotelben, legutóbb tavaly karácsonykor. A lábunkat sem tettük ki a több nap alatt, annyi jó programban (koncert, bűvész, stb) volt részünk a kifogástalan kiszolgálás és a tökéletes wellnessélmények mellett. A szálloda konyhája minden esetben várakozáson felüli volt. A kínálat gazdag, az ételek változatosak. Cukorbetegkén külön értékelem a cukormentes ételek, a kímélő ételek választékba kerülését! Bármikor szívesen visszamennék és teljes szívvel ajánlom másoknak is, ezt a tényleg édenkerti szállót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Freya***

Többször jártunk már a Freyában, és minden alkalommal elégedetten távoztunk. A szobák szépek, tiszták, kényelmesek. A személyzet udvarias és segítőkész. A szálloda konyhája kiváló, változatos az ételkínálat. Nagy előnye, hogy a föld alatti folyosón pillanatok alatt, átöltözés nélkül át lehet sétálni a Gránit fürdőbe, továbbá az is jó, hogy a szálloda által biztosított belépővel naponta többször is beléphetünk a fürdőbe. Így bármikor "visszaruccanunk" a szállodába pihenni, pár óra múlva újra strandolhatunk:))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Colosseum****

A szálloda nyitásának idején voltunk ott.... csodálatos. A wellness részleg, a szobák, a közös terek nagyon szépek, tiszták, trendik és ízlésesek. A közvetlen belépés a fürdőbe csak bővítette a szálló amúgy is gazdag lehetőségeit. Akkor a konyha színvonal még hagyott kívánni valót maga után, de örömmel olvasom, hogy azóta javult a minőség:) Még biztosan ellátogatunk oda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tettye Vendéglő

Többször játunk már a Tettyében akár romantikus vacsora, akár svábbál kapcsán, mindig finomakat ettünk, jót szórakoztunk. Nem véletlen, hogy ez az étterem városunk egyik legnépszerűbb vendéglátóhelye. Az étlap nagyon változatos, és észrevehetően minőségi alapanyagokból dolgoznak a konyhán. További sok sikert !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranycipó Pékség

Véleményem szerint a város legjobb pékáru boltja! Hatalmas a kínálat, a termékek gusztusosan vannak "tálalva", mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő falatokat. Nagy előnye még az Aranycipónak, hogy sok reform, szénhidrátcsökkentett,, rozsos, magvas terméket árulnak, ami nekem, mint cukorbetegnek biztosítja a megfelelő diéta betartását.
Nagyon sok betegtársam is kizárólag az Aranycipó termékeit fogyasztja, és mindig várjuk az újdonságok megjelenését! Gratulálok!

Hasznos ez a vélemény? Igen