Lévai Sándor

Lévai Sándor

2 értékelés

Dr. Gémes Etelka fog- és szájbetegségek szakorvosa, Békésszentandrás

Egy nagyon jól felszerelt, patyolat tiszta magán fogászati rendelő, udvarias személyzettel. A doktornő nagyon kedves, közvetlen, előre mindenben tájékoztat, hogy mit lehet, mit kell tenni a fogak rendbetétele érdekében és ami szintén fontos, hogy mennyibe fog kerülni. Nagyon tapintatosan, óvatosan végzi munkáját, mely a páciens szempontjából nagyon fontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó fogászt keres.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Flóra***

Gyönyörű három napot töltöttünk a hotelben. A szobánk a szomszédos strandra nézett, így a kilátás és a rálátás a strandra és annak parkjára, a csodálatos, hatalmas fákra szemet gyönyörködtető látvány volt. Ráadásul az egész napos napsütésnek köszönhetően még a késő délutáni órákban, 17-18 órakor is természetes fényárban úszott a szobánk. Isteni volt, ezért szeretem a nyugati fekvésű szobákat. Hozzáteszem, a szoba fekvése a párom kérése volt, melyet oly kedvesen teljesítettek is.
Nagyon finomak és változatosak voltak az ételek, melyeket mindig igyekeztek mihamarabb feltölteni, pótolni. A wellness gyönyörű, tiszta, minden igényt kielégítő volt. A szaunavilágra ugyanez jellemző.
De azt hiszem legjobb az volt az egészben, hogy minden vendégnek egész napos, korlátlan átjárás jár a szomszédos városi strandfürdőbe.
Szuper volt, jó volt, gyönyörű volt. Mihelyst tudunk, visszamegyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely