Benya Erika

426493_365429436814096_500221002_n.jpg

5 értékelés

Mérleg Patika

Segítőkészek, gyorsan beszerzik, ha valami nincs a készletükben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Pécs

A fenti állítás nem igaz! nem alacsonyak az árak, van pár termék, aminél igen, de van aminél sokkal magasabb, mint más hasonló üzletben. A meghirdetett termékek nem mindig kaphatóak! A pénztárnál kosárt sok esetben igazgatják, a kedves vásárló nem pakolhat úgy bele ahogy neki kényelmes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Pécs Bevásárlóközpont

Elégedett vagyok az Árkád szolgáltatásával. Többnyire az általam látogatott üzletek is megfelelnek az elvárásaimnak. Tetszenek a rendezvények is. Megbízható, rugalmas időbeosztással dolgoznak, igazodnak a vásárlók igényeihez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Interspar hipermarket

A kínálat bőséges, igaz néha előfordul, hogy pont az nincs amit vásárolni szeretnék. A hús általában friss és szép. Hátránya, hogy kicsit drága itt vásárolni, más üzletekhez viszonyítva. Ami nagyon nem tetszik, hogy pár perc benntartózkodás után is beteg leszek, mert állandó jelleggel télen is mintha menne a klíma, vagy valamilyen szellőző berendezés. Ezért, ha tehetem inkább elkerülöm az üzletet, mert az egészségem fontosabb, minthogy itt vásároljak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Metro Pécs

Hatalmas árukínálattal rendelkezik, viszont azt tapasztaltam, annak ellenére hogy nagykereskedés, az árak sok esetben a kiskereskedelmi áraknál is magasabbak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely