Tide

29 értékelés

Penny Market

Fiatal eladó gárda, kedvesek, segítőkészek. Örömmel látom, hogy már nem csak hölgyek.Viszont az árak egyre inkább az égben járnak. Nyáron jó lenne, ha este 9-ig nyitva lehetne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kígyó Patika

Az ajtóra nyugodtan kiírhatják: A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodára egy kicsit várni kell! :-). Még nem volt olyan dolog, amiben ne tudtak (és akartak is) volna segíteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ószőlői Gyógyszertár

Rosszat nem akarok, jót meg nem tudok...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Dékány György gyermek háziorvos

Igazán nagyszerű, amikor elmondja a Doktor Úr, hogy milyen betegségre miért az a jó és még néhány jó tanáccsal is ellát, hogy minél hamarabb gyógyuljon a gyermek. Igazán jó népi egészségnevelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

J-N-Sz. Megyei Révay György Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Pedagógiai Szakszolgálat és Gyermekotthon

Fantasztikus az a törődés, odafigyelés, türelem, szakértelem, ahogy az ott nevelt gyermekekkel foglalkoznak! Pedig nem egyszerű a munkájuk...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tiszaföldvár 1. Posta

Az ott dolgozók igyekeznek mindent megtenni a jobb kiszolgálásért, de az új számítógépes rendszer idegtépő. Nem egyszer visszafordulunk, ha meglátjuk, hogy mekkora sor áll. A korszerűsítés is igazán jól jönne a város 1. számú postájának.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!!! A várakozás, ami gyakran egy óránál is több, az tragédia. Banktitok, mint olyan, itt nem létezik! A XXI. században vagyunk, de itt megállt az idő már vagy húsz éve. Máshol elektronikus sorszámot adnak, itt meg még szagolnom is kell az időnként betérő hajléktalanok embertelen bűzét, akik melegedőnek nézik a fiókot.:-((

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vargáné Kakuk Zsuzsanna Róza kozmetikus

Régi, öreg róka már a szakmában. Emberségét, segíteni akarását, a szakma iránti alázatát eltanulhatná sok fiatal...Aki napra kész akar lenni a környékbeli hírekkel bizton számíthat rá.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakközépiskola és Kollégium

Az itt folyó nevelő-oktató munkát még mindig az igényesség, az emberszeretet,az odafigyelés és nagyfokú szakmaiság jellemzi. Nem véletlenül a legjobb hírű a környékbeli középiskolák között.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belterületi Óvoda

Az óvoda fantasztikusan néz ki, tele gyermekek által készített alkotásokkal. Az óvónénik kedvesek, türelmesek, gyermekközpontúak.Hát kell ennél több?

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola
Ószőlő Fő u. 3-5., 5432 Tiszaföldvár