Szabó Mónika

383063_487009884675459_1817077088_n.jpg

5 értékelés

Abasár posta

Útba esik jövet-menet! Udvarias, családias kiszolgálás. Levél feladása közben akár pár finomság is segíti a várakozást. Tiszta, napfényes, s nem feledkeznek meg a nehezen közlekedő társainkról sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aba Király Patika

Üdv! Rendszeresen vásárolok ebben a gyógyszertárban és nagyon segítőkészek, gyors és szakszerű a kiszolgálás. Ha valamit nem találok készleten, készségesen megrendelik, s egy-két napon belül meg is kapom. Csak ajánlani tudom! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Üdv! Mindig friss, meleg pékárujuk miatt rendszeresen látogatom az üzletet. Sajnos minap igen rossz élményben volt részem: a biztonsági őr viselkedése felháborított. Röviden csak annyi, hogy kismamaként számon kérte tőlem, mit dugtam a ruhám alá - mondtam,gyereket! Kihívattam a boltvezetőt, aki elnézést kért, azonban a biztonsági őrt különösebben nem kérte számon. Természetesen azóta is oda megyek meleg zsömléért, de már nem köszönök a "kedves" őrnek. :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Termál & Wellness Hotel****

Egyszerűen fantasztikus a szálloda és a fürdő!!! Párommal amióta együtt vagyunk minden évben "elbújunk2 erre a "kincses szigetre". A szálloda gyönyörű, igényes, kényelmes, a kiszolgálás messzemenően udvarias, szó szerint mindent megtesznek a vendégekért. A szálloda éttermének fogásai mesések, az ízek orgiája végeláthatatlan. A fürdő élményekkel teli, kedvencünk a pezsifürdő volt, s a szaunaszeánszok. Leírhatatlan az élmény: reggeli egy nyugodt éjszaka után, meleg gyógyfürdőzés, majd csúszdázás gyermek lélekkel az élményfürdőben, masszázs, délutáni szieszta, majd a fenomenális vacsora - jajjjj - és még egy kis meleg vizes fürdő a sötétség leple alatt és végül az édes álom... Ezt mindenkinek át kell élnie :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dover Nyelvi Centrum

Félve léptem 39 évesen az osztályterembe...de ami ott várt rám, az tényleg felejthetetlen - remélem a tudásom is az marad :) Minden korosztály képviselte magát a tanfolyamon, mégis zökkenőmentesen haladtunk előre. A tanárunk hihetetlen hévvel, lelkesen oktatott minket, ha úgy éreztük ezt bizony nem tudjuk a kobakunkba vésni, ő a tudás tüzével átsegített és sohasem hagyta, hogy feladjuk - bízott bennünk, mint a saját gyermekében... Szeretném újra koptatni a padokat, így hamarosan tovább gazdagítom náluk megszerzett ismereteimet :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely