Régi Ágnes

33925_1285700402211_1920467_n.jpg

5 értékelés

Loreál Fodrász Szalon

Volt egy régi elképzelt frizurám amit még senki sem tudta elkészíteni nekem. Itt magas szinvonalu jó fodrászok dolgoznak! Tökéletes lett a frizurám. Látszik a jó képesítés és magas szinvonal. Kedves és udvarias kiszolgálásban volt részem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kárász Csárda

Gyönyörű helyen kellemes környezetben helyezkedik el. Az ételek magas szinvonalon vannak elkészítve , ízletesek. Gyors és barátságos kiszolgállás. A pincérek udvariasak és látszik a szakma szeretete. Ide máskor is szivesen megyek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Debreczeni Katalin

Nyaralás során elkezdett fájni a fogam . Húztam egy darabig de nem szerettem volna a nyarat elrontani így kerültem ide. A doktornő nagyon kedves volt , és elfelejtettem azt hogy félek. Teljesen fájdalom mentesen dolgozott. Kedves, jó tudású szakember. Ha szükség lenne rá akkor biztos, hogy hozzá mennék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Miska Pince Csárda

Nagyon finom boraik vannak amiket meg lehet kóstolni. Barátságos , jó szaktudással rendelkeznek. Felkészültek a boraikból, és tudják, hogy mit kínáljanak a vendégnek, mindenki megtalálja a kedvére való bort. Máskor is ellátogatok ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna House

Csak érdeklődés szempontjából mentem be az irodába . De tulságosan erőszakosak voltak, Nem olyan ingatlant ajánlottak ami az én elképzelésem volt. Mindenáron rám akartak erőltetni másik ingatlant, hogy nézzem meg. Pedig már a képek sem tettszettek. Nem szeretnék velük kapcsolatba lenni

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely