Kovács Angela

13 értékelés

K&H Bankfiók

Kedves, szakszerű kiszolgálás, rövid várakozási idő, nem ügyfélként kezelnek, hanem régi ismerősként, mosolyogva, mindig minden kérdésre válaszolva, végtelen türelemmel! A fiók tiszta, rendezett, átlátható, barátságos. Külön öröm volt számomra, hogy az olimpia kiemelt támogatóiként követték az érmeseket egy óriási plakáton aktualizálva a sportolóinkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Solverszám Ügyviteli Szolgáltató Betéti Társaság

A legprofibb csapat! Mindig naprakészek, hibátlanul végzik munkájukat. Az iroda rendkívül barátságos, a hölgyek végtelenül türelmesek, mosolygósak, szakmailag felkészültek. Következetesen és pontosan tartják nyilván a szükséges tennivalókat, minden kérdésre megbízható választ adnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Horváthné Dr. Hall Márta ügyvéd

Maximális elégedettséggel ajánlom! Ingatlan adás-vételi kérdéseim mindegyikére profi szakmai válaszokat kaptam. Rugalmas rendelkezésre állás, kedves fogadtatás jellemző mindig! Külföldi barátaim angol nyelven kaptak segítséget és eligazítást a magyar jog útvesztőjében, határtalan türelemmel kezelték problémáikat. A díjak méltányosak, tisztességesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kovács Judit fogorvos, Tapolca

Tiszta, tágas váróteremben várhatjuk a kezelést. Végtelen türelemmel, minden félelmet eloszlatva gyógyít a Doktornő, barátságos, kedves, minden laikus kérdésre válaszol. Tanácsai érthetőek, mindig a legjobb megoldást keresi, és nem a legdrágábbat. Nagyon sok páciense ellenére olyan időpontban fogad, amit kérek. Az asszisztens hölgy bátorít, mindig emlékszik mindenre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MOL benzinkút - Keszthelyi u.

Mindig mosolygósak és szolgálatkészek a dolgozók, mire kiszállok az autóból, már áll mellettem a tettrekész kutas! Soha nem felejtik el üdvözölni a családot, és a szélvédő is ragyog, mire kész a fizetés. Az akciós termékekről sem feledkeznek el!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rompos Bt.

Hatalmas, minőségi kínálat mind cserepes, mind vágott virágból. Amit náluk vásároltam, és a kertben elültettem, még soha nem pusztult ki! Áraik korrektek, maximálisan alkalmazkodnak a vevői igényekhez. A menyasszonyi csokrot fénykép alapján elkészítik, és álomszép! A vágott virágok díszítése roppant kreatív, mediterrán dézsás növényeik vetekszenek a legnagyobb kertészeti áruházak kínálatával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tapolca 1. Posta

A posta elvileg pénzintézet, legalábbis szeretne az lenni. Ennek ellenére ócskapiac! Gusztustalan rendetlenségben foglalja az ügyfélteret a rengeteg kacat. A szórólapok átláthatatlan tömege hever mindenütt, az ablakok igénytelenül teleragasztva egységesnek nem nevezhető irományokkal. A szűk hely miatt egymás nyakában lihegnek az emberek, diszkréció sehol! A biztonsági őr tereli az ügyfeleket, akik vagy egymást, vagy a polcokat sodorják el. A várakozási idő katasztrófa, kibírhatatlan! Tőlünk nyugatabbra, a határ mentén, Szentgotthárdon képesek voltak igényes teret alkotni, külön van a shop, és külön a posta, fotelokkal, páncélüvegek nélkül, mégis ésszerűen, biztonságosan. Ott biztosan beszélnék megtakarításról, biztosításról, itt SOHA!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bankfiók

Mindig kedves, mosolygós hölgyek segítenek szakértő tanácsaikkal. Az ügyféltér tágas, igényes, kényelmes. Az összhang tökéletes. A szórólapok mindig rendezettek, kibírható a várakozás. Az ügyintézés maximális diszkrécióval megoldható, akár fotelban ülve is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Braunné Árkovics Ilona fodrász

Profi, tapasztalt hajszakértő, hajszobrász. Csodás menyasszonyi frizurám fénykép alapján készítette el! A hajfestés minősége kiváló, ügyel a roncsolásmentes kezelésre, ápolásra. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Az áraik a legmagasabbak a városban, még az akciós termékek sem vonzóak. Rend és tisztaság látszik az ügyféltérben, a zöldséges pult azonban gyakran "díszlik" borzalmas minőségű maradványoktól. Vásárló alig akad, a kínálat igénytelen. A pénztárosok, boltos hölgyek kedvesek, csak miattuk érdemes belépni az üzletbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

7 Kedvenc hely

Még több »
K&H Bankfiók
Fő tér 5., 8300 Tapolca
Solverszám Ügyviteli Szolgáltató Betéti Társaság
Kossuth Lajos utca 1., 8300 Tapolca
Horváthné Dr. Hall Márta ügyvéd
Mónus I. u. 1., 8300 Tapolca
Dr. Kovács Judit fogorvos, Tapolca
Kazinczy Ferenc tér 5, 8300 Tapolca
MOL benzinkút - Keszthelyi u.
Keszthelyi u., 8300 Tapolca
Rompos Bt.
Hősök tere 2., 8300 Tapolca