Harangozó Mónika

1517519_619195504825287_1327157563445789967_n.jpg

3 értékelés

Thermál Hotel Harkány****

Összességében elfogadható volt minden. A személyzet segítőkész volt, az ételek finomak, viszont nem figyeltek az időközben gyorsan elfogyott ételek és evőeszközök pótlására... A wellness részlegen hiányoltuk a gyerekmedencét, sem a beltéri, sem a kültéri medence kisgyermekekkel nem használható, mert túl hideg volt a víz és nekik túl mély is. Hiányosság volt továbbá, hogy a babaágyba se matrac, se ágynemű nem járt, ami elég bosszantó volt...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Komfort Hotel Platán

A szálloda személyzete nagyon barátságos, udvarias volt egész ott tartózkodásunk alatt. Az ételek finomak és bőségesek, változatosak voltak, a felszolgálók kedvesek, udvariasak, külön egyéni kívánságunkat is teljesítették tekintettel 2 kisgyerekünkre. A Wifi sajnos nem működött, vagy nagyon gyenge volt a jel és akadozott, de legalább így a számítógépet is mellőztük pár napra. A hotel és a szoba tiszta, plusz pont hogy a babaágyba matracot és ágyneműt is kaptunk, így a baba is jól aludt! Csendes utcában van, közel a fürdőhöz és a városközponthoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stella Rose Étterem

Nagyon finom, jó minőségű, és változatos ételeket kínálnak, rendszeresen rendelem tőlük az ebédet, nagyon elégedett vagyok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely