Vidovszki Noémi

1796615_410089809126553_2002009294_n.jpg

5 értékelés

Éden Vegetáriánus és Vegán Étterem

Vegánként igencsak korlátozottak a lehetőségeim, ha épp a saját főztömön kívül mást szeretnék enni. Erre a helyre mindig számíthatok, szuper jófej személyzettel, remek, változatos ételekkel, naggyon finom édességekkel (nyers, élő tortákkal is!) csábítanak. Csak mindig nehéz a választás...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Vecserka Zsolt gyermekorvos

Szuper gyerekorvos, aki nem antibiotikumozza/ gyógyszerezi feleslegesen a gyereket, hagyja, hogy az immunrendszer tegye a dolgát. Viszont ha kell, azonnal intézkedik. Ha kérdezel tőle, alapos magyarázatra számíthatsz. Mindezekből adósóan mindig tömeg van nála. A fejébe valószínőleg memóriakártya van építve, mert mindenre és mindenkire emlékszik. A stílusa kissé rendhagyó, de én bírom, és a lányom is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bartus Vilmos háziorvos

Nagyon jófej, alapos, kedves, megbízható orvos. Azon kívül, hogy lelkiismeretes és nagy tudással rendelkezik, mindig van egy mosolya és néhány kedves szava a pácienseihez, meghallgatja őket. És mint tudjuk, ez legtöbbünknél már fél gyógyulás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betűbolt

Könyvesbolt, papír-írószer, újságárus... Mindez egyben. NIncs valami, amit keresel? Megszerzik neked és felhívnak, ha megérkezett. Gyűjtesz egy sorozatot? Félreteszik neked. Mindig udvarias, kedves kiszolgálás, az elvárásokat messze meghaladóan. Öröm ide betérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kuckó Óvoda

A lányom 2 és fél éves korától 2 éven át járt ebbe az oviba, először a csanába, majd a "nagy oviba" (még mindig oda járna, ha nem költöztünk volna el). Nagyszerű, barátságos, családias környezet. Igazán odafigyelnek minden gyerekre. Kitűnőek az óvónénik, emberileg és szakmailag egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely