Csizmadia Dalma

Csizmadia Dalma

9 értékelés

CBA

A legjobb bolt a világon. Tökéleres a kiszolgálás, bő a választék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gelati Eiscafé

Itt mindig nagy a sürgés-forgás, és a legjobb kávét is itt ittam, pedig már sok helyen jártam. Mindenki kedves, a székek kényelmesek, a választék bőséges, és útba esik jövet-menet.Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Metro Pécs

Minden hónapban ide járunk, versenyképes árakkal, és kedves alkalmazottakkal fogadnak minket. A sor hosszúsága néha kényelmetlen, de kárpótol a minőség és az ár, és ha a sorban állás után megszomjazunk, mindig meglátogatjuk az előtte lévő süteményest.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tettye Vendéglő

Megannyi szép emléket biztosított már számomra ez a hely. Az első komolyabb randim is ebben az étteremben volt, és párommal azóta is legalább évente egyszer visszanézünk. Könnyen oda lehet jutni, mind autóval, mind pedig busszal. A kiszolgálás kifogástalan, az ízléses és kiadós ételek sorára nézve mindig sokáig tűnődünk, hogy mi legyen, amit rendelünk. Bátran ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Interspar hipermarket

Napi bevásárlásokhoz ideális.
A választék megfelelő, a kiszolgálás egész jó, és általában majdnem az összes kassza üzemel. A Spar kártyát nagyon hasznosnak találom, és a rengeteg akció miatt is megéri ide benézni.
A húspult viszont nálam ront az összhatáson.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann Üzlet

Mindig tetszett itt az, hogy nagyon kedvesek a vásárlókkal. Ha nincs valami készleten, akkor megrendelik. Tudnak ötleteket adni, hogy hogyan ápolja az ember a cipőjét, és az árai is megfizethetők. A pénzvisszafizetés pedig garantálja a minőséget.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vario Autó Kft

Tőlük vettünk évekkel ezelőtt autót. Ajánlom bátran mindenkinek, mert itt tényleg a vevőről szól minden. A választék mindig bőséges, az árak emberbarátiak, és még sosem volt olyan, hogy ne vették volna fel a telefont, ha segítség kellett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranykacsa Étterem

Itt nekem is negatív élményem volt csak. Az árak az egekben vannak, míg az adagok a béka sejhaja alatt. A kiszolgálást sem mondanám minden esetben kifogástalannak. A hely maga viszont gyönyörű, csak "nekünk átlag jóétvágyú kispénztárcájú" embereknek nem megfelelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Imádok ide járni a párommal, mert amellett, hogy nagyon igényesen juthatunk használt - de sokszor használatlan és márkás - ruhákhoz, az ott dolgozók nagyon kedvesek, barátságosak (állás interjúm előtt nem felejtem el, hogy ők kötötték meg a nyakkendőmet). Minden héten benézünk, és mindig rengeteg minőségi ruhával gazdagítjuk a ruhatárunkat. A mi stílusunk is:Háda!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely