Bachmanné Újszászi Mária

Bachmanné Újszászi Mária

6 értékelés

Bandula Kisvendéglő

Többször is voltam a családommal az étteremben,sőt házhoz szállítást is kértünk.Mindennel meg voltunk elégedve.Az étel minőségével,mennyiségével és az árával is.A kiszolgálás udvarias és gyors.A helyszín tiszta és kellemes.Én másnak is csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szélmalom Csárda

Augusztusban ebédeltünk a csárdában.Tiszta és rendezett,mi a kert helységben étkeztünk.Udvarias és gyors kiszolgálás volt.Az étel minőségére és mennyiségégére panasz nem lehet,finom és nagy adag volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (Kész-Pénz Kft. Fórum ABC)

Én nagyon meg vagyok elégedve a boltban dolgozó eladókkal.kedvesek és udvariasak.A bolt árú választéka is megfelelő a napi bevásárláshoz mindent meg lehet kapni.Én nagyon sokat járok oda vásárolni és ezután is fogok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Interspar Hipermarket

Sűrűn megfordulok ebben az üzletben. Szeretek itt vásárolni.Udvariasak az eladók és szívesen segítenek,ha valamit nem találok.A pénztárosok,kedvesek és gyorsak.A vevőszolgálatnál,pedig készségesek és gyorsan orvosolják a problémát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Sajnos dohányos vagyok.Ebben a dohányboltban járok legtöbbször cigarettát venni.Bármikor mentem,mindig gyors és udvarias kiszolgálásba volt részem.Olyan nem fordult elő,hogy a megszokott cigaretta márkámat ne kaptam volna meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kozma János gyermek háziorvos

Dr. Kozma János gyermek orvosról csak jót tudok írni.Nagyon lelki ismeretes jó szakember.Szereti a gyermekeket,türelmes,ért a gyerekek nyelvén.Én gyermekeimet (34 és 29 évesek)már hozzá vittem,ha betegek voltak.Most a kis unokámat visszük hozzá,ha beteg.Teljes bizalommal lehet hozzá fordulni bármilyen problémával.Kívánom a doktor úrnak ,hogy minél tovább tudjon kis betegein segíteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely