Csák Hella

1525211_602155723190713_14796875_n.jpg

5 értékelés

Veszprémi Állatkert

Minden évben ellátogatunk ide a gyerekekkel, nagyon szeretjük, szép a fekvése és tetszik hogy az állatok viszonylag nagy helyen vannak. Kedvenceink a makik, a kifutóban hosszú időn át nézzük őket közvetlen közelről, amikor látványetetés van. Öröm látni, hogy folyamatosan bővül az állatkert és remek programok is vannak. A mosdók tiszták, kulturáltak, a majomházban lévő pelenkázó szuper (letesztelve!).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Csodálatos hely, nagyon szeretjük a gyerekkel. Örülök, hogy a Vidámpark területével bővülni fog, így nagyobb terület juthat az állatoknak. Folyamatosan szépül, ,megújul, fejlődik, érdemes újra és újra visszatérni. Kedvencem a Pálmaház, a gyerekeknek pedig az állatsimogató.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Csodálatos hely, nagy élmény, a gyerekek imádják az esőerdőt, a színes halakat, a rájasimogatót, de az alagút még engem is elvarázsolt, órákig el tudnám bámulni a testközelben elsuhanó cápákat. (Számomra is csupán a zsúfoltság az, ami kissé zavaró.)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Vidámpark

Sajnálom, hogy bezárt, gyerekként és felnőttként is nagy élmény volt, kár hogy a gyerekeinek már nem tudtam megmutatni (még kicsik). Annak viszont örülök, hogy néhány klasszikus régi játék (a kedvenceim) megmaradnak az Állatkertben is, illetve hogy az Állatkert a Vidámpark bezárásával tovább fejlődhet, szépülhet, bővülhet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Székesfehérvár

Szeretünk itt vásárolni, jó minőségű termékek, kedvező árak, kellemes környezet, segítőkész eladók. Sportcipők, sátor, matrac, sportszerek, mind jó vétel volt, tartós, minőségi termékek, megérték az árukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely