Kacsa2

377982_2217387151138_1348819771_n.jpg

12 értékelés

Soter Ezoterikus Klub és Teaház

Valóban nagyon hangulatos, ezoterikus hely, mindennel, ami ezzel a témával kapcsolatos: gyertyák, füstölők, teák, könyves, CD-k, kendők, egészséges ételek stb. Sok előadáson, rendezvényen voltam már, általában nagyon sokan vagyunk, ennek ellenére, miután azonos érdeklődésű emberek járnak oda, kellemes légkör uralkodik. Szívesen járok oda :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jégbüfé

Mára már talán az egyetlen hely a belvárosban, ami olyan igazi, mint régen... gyermekkoromban. Jó látni - még a nagy átépítés közepette is- , hogy a Jégbüfé, az Jégbüfé. Kínálata változatos, édes és sós, krémes és gyümölcsös, szóval minden, mi szem szájnak ingere. Régen talán kicsit családiasabb volt azeladók, a pénztárosok és a vevők kapcsolata - de hát változnak az idők, ennek ellenére nem lehet panasz a kiszolgálásra és a tisztaságra sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Puskin Mozi

Nagyon kellemes, nyugodt, biztonságos hely - nagyon szeretem benne, hogy az sem gond, ha éppen egyedül ülök be egy filmet megnézni. Szeretek idejönni, mindenki udvarias, kedves, nem éreztetik azt, hogy már nem vagyok "tini" (61 vagyok, bár nem érzem annyinak magam), nem mamókaként kezelnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent István Bazilika

Többször voltam Benne, minden alkalommal találtam újat és még gyönyörűbbet, mint addig. Mindig más a hangulata - más koncerten, más kísérővel stb. - mindig megkapó, ráadásul meseszép az előtte levő tér. Nagyon szeretek elmenni előtte is, minden alkalommal lenyűgöz a szépsége :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kodály Zoltán Zeneműbolt, Antikvárium

Többször jártam náluk, mindig nagyon udvariasan -nem tolakodóan - érdeklődtek, mit szeretnék. Szeretek körülnézni a boltban, ahol sok-sok érdekesség (még nem szakmabelieknek is) található, szépen, áttekinthetően elrendezve. A pénztárgép melletti kínálattól mindig "elcsábulok", mindig találok valami különleges, egyedi meglepetést Barátnőm Kislányának, aki zeneiskolába jár. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gacs János plasztikai sebész

Ő az a gyönyörű szemű plasztikai sebész, aki elfelejtette velem és Barátnőmmel, hogy mennyire izgulunk (szemhéj-plasztika), Ő az, aki laza és földi halandók számára is érthető módon, egyszerűen magyarázta el a műtét menetét. Szakértelme, a páciensekhez való hozzáállása, őszintesége, jó értelemben vett egyszerűsége nagyon megkönnyítette ottlétünket, sőt még a gyógyulás is gyorsabban és tökéletesen sikerült Miatta. Mindenkinek ajánlani tudom nem "csak" Dr.Gacs Jánost, de a helyet is, ahol dolgozik. Köszönet Nekik :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orczy Park

Budapesten születtem, ennek ellenére csak nemrégiben találtam rá, erre a mesés kis "szigetre" a város közepén. Nagy élmény volt, hogy annyi minden található benne, hogy minden korosztály megtalálhatja azt a helyet, ahol kikapcsolódhat a napi rohanásból. Gyönyörű növények, tiszta környezet, csend, nyugalom - és azt hiszem, hogy az év bármelyik napján nyújt valami újat valami szépségeset nekünk. Biztos vagyok benne, ha mi magunk is teszünk azért, hogy ez így is maradjon, ill. javaslatainkkal, ötleteinkkel megpróbáljuk még a jelenleginél is tökéletesebbé tenni - lehet még fokozni a park varázsát :) Mindenkinek javaslom, hogy havonta min. egyszer menjen el és sétáljon itt, közben megcsodálva a körülötte levő épületeket is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranytíz Kultúrház

Nagyon ötletesnek tartom a szépen felújított épület nevét is - hiszen mára már szinte fogalommá vált, mindenki tudja, hogy mit jelent az Aranytíz. Rengeteg tanfolyam, változatos rendezvények helyszíne, ahol minden korosztály jól érezheti magát. Szeretem, hogy hol az óvódások szereplésében, hol egy egy kiváló Ember előadóestjében, egy szuper színházi előadásban, egy kiállításban gyönyörködhetek, közben persze megcsodálva az épület különleges helyiségeit. Az itt dolgozók kedvessége kellemesen ötvöződik a rendezvények változatosságával. A havonta megjelenő, jól áttekinthető kis füzetből mindenki tájékozódhat a Kultúrház programjairól - javaslom, hogy aki még eddig nem látogatott oda, mihamarabb tegye meg - jó szórakozást :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

ELMŰ ügyfélszolgálati iroda

Két alkalommal jártam az ügyfélszolgálaton - mindkét alkalommal nagyon kellemesen csalódtam, mind az ügyintézés időtartama, mind a menete tekintetében. Mindkét alkalommal sokan voltak, ennek ellenére már a sorszám kiosztásánál arra törekedtek, hogy a lehető legkonkrétabban tudjanak a megfelelő ügyintézőhöz irányítani. Le a kalappal az ügyintézők türelme, szakértelme és az emberekhez való hozzáállása előtt - pontos, gyors és érthető volt a kapott információ. Ha valamibe bele akarnék kötni, az kizárólag a kevés ülőhely a várakozók részére - de azt gondolom, ez nem az Ő hibájuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Nagyon sok alkalommal vehettem részt a színvonalas, ragyogó színészek által előadott darabok nézőjeként. Minden tiszteletem a színház minden dolgozójáé, mert az előadások mindig rendkívüli módon tükrözik, jelentetik meg az adott darab korhű hangulatát, a díszletek, a ruhák - minden-minden csodálatos szokott lenni. Szeretek ebbe a színházba járni, még hosszú napokig a hatása alatt vagyok természetesen jó értelemben - köszönet érte :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely