Seres Gabriella

13 értékelés

Tommaso Pizzéria és Spagettiház

Egyik kedvenc helyem a városban. A pizza nagyon finom,de ami ettől is jobban ízlik,az a piadina,itt ettem először,de biztos nem utoljára. :) Bőséges étel/italválaszték,udvarias,gyors kiszolgálás,szimpatikus arcok,igazi olasz tészta. :) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Florida Burger City

Csak jókat tudok írni,mondani a helyről. Különös hangulata van a helynek,már csak a keresztyén dalok miatt is,ha lehetne,hat csillaggal jutalmaznám. De nem csupán a zene jó (ami mellett lehet beszélgetni is,és ez külön pozitívum),hanem az ételek is,kedvencem a Gibraltár gyros,korábban eszembe sem jutott volna a gyrosba még franciasalátát is tenni. Mióta megkóstoltam,nem tudok betelni vele. Az árakkal sincs baj,a köretek és a húsok nagyon finomak,frissek,nagyon keveset kell várni a kért ételekre. Számomra 10/10 a hely,és a menü is nagyon finom,bőséges (és olcsó). :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deseda parkerdő, Deseda Arborétum

Tiszta,rendezett,kirándulóknak,kerékpárosoknak,családoknak,pihenni vágyóknak szuper,tökéletes,felüdítő. Csodálatos környezetben egy csodálatos tó,kellhet ennél több? A hattyúk a kedvenceim és maga a tény,hogy kerékpárral ilyen jól lehet közlekedni a tó körül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Gyakran betérek,mert gyakori az akció,és bőséges a választék. Kedvesek és segítőkészek a munkatársak is,még a biztonsági őrnek is szokott lenni a betérőhöz egy-két kedves szava. Többnyire a netről tájékozódom,hogy milyen új termékek érkeztek az üzletbe,és ha találok olyat,ami tetszik,még aznap elmegyek és körülnézek.Szeretem,hogy sokáig nyitva is vannak. (És hogy nagy méretű női cipők is vannak..) :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Hatalmas választék,kicsit sem "rongyos" ruhák,igazán egyedi és szép holmikat talál itt a szemfüles vásárló. Szezonális árucsere idején nehézkes a vásárlás,hisz olyankor szinte megrohamozzák az üzletet,de érdemes többször is benézni,pár száz forintos áron már nagyon szép darabokat lehet találni. Több turkáló is van a városban,de nálam ez a Nr 1. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tókaji Parkerdő

Csodaszép már az oda vezető út is,a tóról nem is beszélve... :) Hangulatos,családbarát,ideális hely mindenkinek,aki pihenni,lazítani,relaxálni szeretne.Végtelen nyugalmat áraszt ez a páratlan szépségű környezet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakközépiskolája, Általános Iskolája, Diákotthonai és Könyvtára

Szeretem.A gimnáziumot is,a könyvtárat is,úgy egyben mindent.Külön örülök a művészeti tagozatnak,jó tudni,hogy ilyen sok tehetséges fiatal van Pápán és a környéken,akik egy ilyen szuper helyen tanulhatnak.A tanári kar is nagyon jó.És a menza is. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pápai Református Teológiai Akadémia

Egy akadémia fiatalos,diákbarát oktatókkal (akik nem mellesleg igazi tudósok a maguk területén),jó hangulattal,családias kollégiumi közösséggel,sok-sok idegen nyelvű forrásanyaggal,élhető,szép környezetben,pompás kis Nátus-kerttel,szép,nagy belső udvarral. 10/10!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranykalász Étterem - Aréna Cafe

Itt ettem életem legjobb Riminijét,a forró csokijuk is páratlan volt,a pizza is finom és jókora,szerettem itt nézni Kedvesemmel a focimeccseket,és nagyon elszomorított,hogy bezártak.Remélem,lesz folytatás. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hársfavirág Étterem és Vendégház

Semmiféle negatívumot nem tudok írni,ez a kedvenc helyem Pápán.A pizza és a gyros tál itt a legfinomabb a városban. :) Az étlap hatalmas választékot kínál,az italok közül pedig a cappuccinot emelném ki,nekem az a kedvencem. :) Közvetlen alkalmazottak,gyors kiszolgálás,hangulatos helyen,jó árakkal.Szeretek ide járni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

5 Kedvenc hely

Még több »
Tókaji Parkerdő
Kaposszerdahely külterület 1., 7476 Kaposszerdahely
Pápai Református Teológiai Akadémia
Március 15. tér 13-14., 8500 Pápa
II. Rákóczi Ferenc Gimnázium
Kossuth u. 19., 4800 Vásárosnamény
Hársfavirág Étterem és Vendégház
Vasvári Pál utca 16., 8500 Pápa