Nagyné Henriett

1471399_674785039228808_2038994025_n.jpg

13 értékelés

Szent Borbála Kórház

Dr Piros Andreánál jártunk a gyermekszemészeten. Végre először valami igazán pozitív élmény ért ebben a kórházban. A doktornő kedves, célratörő volt, korrekt tájékoztatást adott, igaz , hogy sokára lehet csak időpontot kapni, de megérte. Nem sietett, nem kapkodott, figyelmes volt. Szakembert, videókat ajánlott és még az emailcímemet is elkérte, hogy linkeket tudjon küldeni. És küldött is, még aznap este. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek. 2-3 hónapot várni kell az időpontra, de megéri .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lollok Zoltán szülész-nőgyógyász

Ajánlom mindenkinek aki korrekt, emberközpontú, nagy szaktudással rendelkező nőgyógyászt keres Tatabányán főleg hormonális, meddőségi problémákkal. Két gyönyörű gyermekkel vagyok gazdagabb , itt is köszönöm

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tatabányai Gyémánt Fürdő

Szaunázni volt nem olyan rég. Jó a hangulat, jók a kamrák is, de sajnos látszik h el van kicsit hanyagolva, pedig nem olyan régi a fürdő. A vízágyak kiszakadva, a vízautomata üres :-( Az uszoda meg szinte mindig vmi rendezvénynek ad helyet, közönséges halandó csak ritkán tud benne úszni :-( Lehetne jobban csinálni ezt, én bizakodó vagyok

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Nem annyira vagyok elégedett, mint illene. Gyakran nincs amit a katalogusban hirdetnek, volt h a 700gros hálós paprika nem érte el a fél kilót sem, sokszor vannak üres polcok...termékhiány, ez egy referenciatesco elvileg, akkor ehhez mélótnak kellene is lenni

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Egészségtudatos Élelmiszer Üzlet

Egyszer voltam csak mióta beköltözött a városba. Sajnos a parkolás elég nehézkes, főleg szombat délelőtt. Tetszik az igényesen kezelt FB oldal, a termékválaszték, a jó kommunikáció, a rugalmas hozzállás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Weltgumi Kft.

gyorsak, de nagyon személytelenek. A multkori gumicserénél enyhén szólva a szőke nő kategóriába helyezett a kollegina. Azt gondolom h örülök h ő ért a gumikhoz nő létére, de neki ez a foglalkozása, nekem meg nem , és nem is szeretnék ehhez érteni. Úgy érzem az árakhoz képest nem elég udvarias a kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Máté Kuckó

Az eladó unott, nem segítőkész, a bolt nagyon pici és bár a választék nagy, rengeteg féle rövidáru, kreatívkodásjoz alkalmas kellék, cipzárkocsi, gombok, stb.., a segítőkészség nulla. Nem tudsz válogatni, nem tudsz kérdezni, mert szinte kiutálnak a boltból. Nagyon sajnálom, tavaly még nem ez volt a tapasztalatom, már akkor is kioktatóak voltak, de ennyire udvariatlanok nem mint most 2013 őszén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Domino Építőanyag Kereskedés

Építkezéshez, felújításhoz keresel bármit meleg szívvel ajánlom. Segítőkészségből ötös. Minden kérdére tudnak ill. igyekeznek válaszoloni, nem kezelnek le csak azért mert esetleg nem értesz hozzá. Figyelnek ajánlanak olcsóbb árukat, alternatív megoldásokat,minőségibb megoldásokat. Festéket 1 óra alatt bekvereik. Itt tényleg érzed, h jó kezekben vagy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kocsiforduló Étterem

Meleg szívvel ajánlom. Bár kívülről nem figyelemfelkeltő, és nem is túl bizalomgerjesztő, ha olcsón szeretnél jót enni, akár menüről van szó, akár egy szombat esti vacsiról szívesen ajánlom. Lehet parkolni, jót enni és nem kell kiöltözni. Ha nem puccos helyet hanem a haverokkal egy sörözős , de nem lebujos jó éttermet kerestek térjetek be ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Roberto Cukrászda

Nemrégiben megújult a belső tér, igazi látványcukrászat lett. A sütemények mindig frissek, nagy a választék alacsonyak az árak. A diétás termékeket hiányolom, és sajnos az adottságai nem túl jók, jó lenne egy kerthelyiség, és nem az utcára kiülni. Az új élethű torták pedig fenomálisak. DE a személyzet, sztem katasztrófa, köszönni alig-alig :-( mosoly sehol, humor sehol...NEM SZÍVESEN térek be, mert látom h nem örülnek nekem :-( van még mit fejlődni

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely