Ilona

4 értékelés

Gaála Bútor

Nem rég vásároltam náluk. Az eladókkal teljes mértékig elégedett voltam. Udvariasak, segítőkészek voltak. Megkérdezték az igényeimet, és teljes mértékig próbáltak ajánlatokat adni, színre, méretre, árra egyaránt. Különleges igényem ügyében azonnal telefonon próbáltak segítségemre lenni. A szállítási határidőt betartották. Sajnos a választott bútor minőségével nem voltam teljes mértékig megelégedve, de erről nem ők tehettek. Nem reklamáltam, mert azt mondták, sajnos már ilyen technológiával készülnek a mai bútorok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napsugár Gyógyszertár

Az eladók általában udvariasak, segítőkészek. Sajnos sokszor feltorlódnak a sorok, mert a számítógépes rendszerük nem a legjobb. Nehézkes egy-egy vevő kiszolgálása, mert sokat kell kattintgatni, mire megtalálják a megfelelő terméket, illetve soká tart míg fizetésre kerül a sor.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Az eladók többségében udvariasak. Szeretek ide járni annak ellenére, hogy a reklám újságban megjelent akciós termékeket nem mindig lehet kapni. Jó a nyitvatartási ideje, elfogadhatók az árai. Hiányolom, hogy Erzsébet utalványt nem lehet náluk levásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Járműbolt - Marcali

Szeretek itt vásárolni, mert az eladók segítőkészek, udvariasak. Ha problémám adódik a vásárlással, segítenek megoldani azt. Az árukészlet többrétegű, bár a munkavédelmi részlegen hiányolom a téliesített munkavédelmi tárgyakat -pl. bélelt munkavédelmi bakancs -.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely