Széll Katalin

1462959_546859142068282_1255457940_n.jpg

5 értékelés

Gulyásné Boros Szimone

Évek óta Szimi a fodrászom,minden alkalommal,precíz minőségi szolgáltatást kapok.Otthonos,barátságos szalon,ahol jól érzem magam minden alkalommal.Hajfestések alkalmával jó minőségű festéket használ,amely kíméletesen bánik a hajammal.Ragyogó fény,puha tapintás minden egyes alkalommal.Nagyon kedvező árak.A szolgáltatások minden területén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gigi kozmetika

Szakszerű,minőségi,allergén mentes kezelések.Kellemes környezet.Kezelések alkalmával teljes felfrissülés, bőr megújulás.Az arc megújulásával felfrissülésével nem csak a bőr kell életre,hanem a lélek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hagymaház Kulturális Központ

Nagyon jó a színház,hangulata.Akusztikailag maradandó élményt nyújt a fül és a lélek számára.Kedvesek,barátságosak az alkalmazottak.Hátrányként azt említeném meg,hogy a lábaknak nincs elég hely a kinyújtáshoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Makói Kisállat Ambulancia

Közel 20 éve járok a kisállat ambulanciára a családtagnak számító házi kedvenceimmel.Dr.Sebő Ottó és kis csapata mindig kedvesen,barátságosan fogadnak a felmerülő problémákkal.
Nagy előnyként említeném meg,hogy ősszintén,egyenesen megmondják,hogy a kis kedvencemnek milyen esélye van a gyógyulásra.
Sajnos az elmúlt évben elveszítettem az egyik kis kedvencem.Mikor megjelentem az ambulancián vele egyenesen közölte a doktor úr,hogy milyen esély van a gyógyulásra.Így volt időm felkészülni a legrosszabbra nem "derült égből villámcsapásként" ért az elvesztése.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Udvarias,készséges,szakszerű ügyintézés .Teljes körű informálás.A bankfiókban a felmerülő problémám ecsetelése alkalmával nem éreztem még,hogy az ügyintéző terhére lennék.Ami szerintem a mai világban nagy szó.Sajnos az állami szolgáltató intézmények esetében nagyon sokszor érzi az ember,hogy teher az ügyintéző számára itt nem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely