Keller Andrea

Keller Andrea

5 értékelés

Aquaworld Budapest

Sajnos ritkán jutunk el hozzájuk,de mindig egy egész napot próbálunk ott tölteni.Nagyon szeretik a gyermekeim,mert a korosztályuknak megfelelő játékok vannak és mindig találnak valamit ami leköti őket -akár egy jó program vagy játékok.A szülők sem maradnak ki a kényeztetésből a szauna világot mindenkinek ajánlom!Ha megyünk legközelebb kipróbálom a szauna szeánszot-amivel régóta szeretném kényeztetni magam. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ling Ling Kínai Gyorsétterem

Szeretem a kínai ételeket és bennük nem csalódtam. HA tehetem bejárok akár csípős akár zöldséges feltétről legyen szó. Néha a gyerekekkel is meglátogatjuk őket ők az illatos csirkére és sült krumplira esküsznek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Juno Szalon

Fodrászhoz és kozmetikushoz is ide járok!Nagyon alkalmazkodók megértő szakemberekkel lehet itt találkozni.A Kozmetikában kedves megértő ügyes kezű kozmetikus dolgozik.A Fodrászoknál meg nem tudtam eddig olyat kérni amit meg ne csináltak volna.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

INTERSPAR

Nagyon szeretem általában ide járok.Kedves kis családias hely!Mindig van valami jó akció,ami miatt érdemes benézni.A pékárú finom és ropogós! Eladók segítő készek. Tiszta rendezett az üzlet.Ügyintézés is hamar megy!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Régebben szerettem szép árú gyors kiszolgálás megfizethető árak.Most -nem csak a felújításnak köszönhetően- nagyon megdrágult.......Az eladókkal és a tisztasággal nincs problémám csak az ár érték aránnyal.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely