Gyöngyössy Gábor

315838_290203367676816_590589649_n.jpg

5 értékelés

Borostyán Söröző - Danubius Health Spa Resort Hévíz

Egy júliusi kellemes hétvégén baráti körrel tértünk be a sörözőbe. A személyzet rendkívül kedves, a választék széleskörű. A sörkorcsolya nagyon ízletes, a sör hideg és finom. Az árak tejesen jók. Nagyon elégedetten távoztunk. Novemberben újra megyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Panoráma***

Több alkalommal voltam a szálloda vendége. Voltunk baráti társasággal szilveszterezni, voltam a párommal több alkalommal. Az ellátás nagyon jó. A szálloda elhelyezkedése optimális. A kezelések elérhetők 1-2 perc alatt. Az étterem nagyon jó. A szobák nagyon jók. A személyzet udvarias, segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Évente 1-2 alkalommal pihenünk a szállodában. 2005 és 2011 között 3 alkalommal töltöttük az óév utolsó és az új év első napjait baráti társasággal a szállodában. A programok nagyon jók, az ellátás kitűnő, a szórakozás mellett a gyógyulásra és pihenésre nagyon jó a szálloda. A BOWLING pálya pedig tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

NaturMed Hotel Carbona****superior

Nem ismerek jobb szállodát Magyarországon. A szaunapark tökéletes, a hideg pihenőszoba egyedülálló. A vízsugár maszírozó medence csodálatos. Az uszoda pompás. Az élményfürdő kicsiknek, nagyoknak valódi élmény. A szobák kifogástalanok. A személyzet udvarias, hozzáértő. Ha nem ebben a szállodában szállunk meg a fürdő létesítményt legalább egy alkalommal felkeressük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Az Elizabeth előadás egy csoda: a musical hősnője közel áll a magyar ember szívéhez, ezért nem nehéz együtt érezni sorsával. Könnyű azonosulni szabadságvágyával, sajnálni magányosságát. Vágó Bernadett gyönyörű hangja, meggyőző játéka, Dolhai Attila alakítása felejthetetlen élmény. Szívesen nézném a darabot több alkalommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely