greni

5 értékelés

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

A sokféle hőmérsékletű medencék és a gőzfürdő fantasztikus élményt nyújtanak. Teljesen újjá születtem. Egyedül az úszásra alkalmas medenében volt kicsit problémás a tempózás, de néhány száz métert így is meg lehet tenni benne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Az elefántok a kedvenceim :-) A volt kollégáim néhány évvel ezelőtt örökbe fogadták nekem Assamot, akit sokszor meglátogattam. Amióta ap lett, sajnos nem tudtam kilátogatni hozzájuk, talán majd most. Az állatkertben az Állatszeretet Fesztivált tartják az Állatok Világnapja alkalmából számos programmal, és a napfényes időjárás is garantált a meteorolgia szerint. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dagály Strandfürdő és Uszoda

Ide járok úszni évek óta, illetve a kedvezményes fürdőjeggyel igénybe veszem a masszázst is évente kétszer 15 alkalommal. Az 50 méteres medence télen is teljesen nyitott, a 25 méteres úszómedencét lefedik és fűtik, de én inkább a kintit használom. A szaunák is rendben vannak, viszont a gőz nincs megfelelő hőfokra állítva, olykor égeti a bőrömet. Állítólag a van olyan vendég, aki az érzékelőjét hideg vízzel locsolja, mert nincs ideje kivárni, míg az automata magától működésbe lép egy bizonyos hőfok alatt, emiatt meghülyül a rendszer. A masszőrök szuperek, a húsz perc alatt becsülettel átgyúrnak.
Idén az 50-es medence mellett létesítettek egy fitness parkot, erősítető gépekkel. Ez jó húzás volt, ha csak tehetem, szaunázás után úszás előtt megmozgatom magam rajtuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Triumph Fehérnemű Márkabolt

Szeretem a árucikkeiket, különösen melltartót vásárolok náluk, melyek minőségével elégett vagyok. A bolt alkalmazottjainak egy nagy pirospont! Türelemmel és hozzáértéssel segítenek kiválasztni a megfelelő fazont. Ha egy fazonból más méretet kérsz, szó nélkül az öltözőbe hozzák. Az is igaz, hogy a Camponában található üzletben nincs nagy tumultus. A nagyobb forgalmú üzletben sajnos nincs ideje és sokszor kedve se a kiszolgálónak veled foglalkozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

Izgalmas a színkavakád és az illatok. Egy-két melléfogásom volt eddig, de összességében finomak és a falatok. A leveseket is érdemes kipróbálni, különösen a kókuszos ízlett. Érdekes a futószalagos megoldás, de ha elmélyülten szeretnél beszélgetni vacsora közben, akkor ne ide gyere. A folyamarosan mozgó étekek ugyanis elvonhatják a figyelmedet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely