Bojsza Anita

383549_351577611572893_1720158575_n.jpg

6 értékelés

Hotel Silvanus****

A szálloda gyönyörű helyen fekszik, közel a fellegvárhoz, a panoráma leírhatatlan. Az étteremben igazi különlegességeket szolgáltak fel, nagyon finom volt minden. A személyzet roppant kedves volt. A wellness részlegben imádtuk a fűthető bárpultot. Viszont a fürdőszoba óriási csalódás volt. Az egybeöntött műanyag fürdőszoba nagyon rontotta az összképet egy ilyen elegáns szállodában

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxigén Hotel & Zen Spa

Csendes erdei környezetben fekvő nagyon szép szálloda. A szobák gyönyörűek! Igazi gyerekbarát szálloda, ez volt az első olyan hely, ahonnan a gyerekek 3 napig ki sem voltak hajlandóak mozdulni. 2 gyermekmedence, gyermek szauna programokkal, játszótér, saját kalandpálya, gyermekfoglalkozások, gyermekanimáció, torna kicsiknek. Külön kisgyerekeseknek való rész az étteremben, gyermekmenü. Biztos, hogy még visszamegyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szindbád Wellness Hotel***

Többször voltunk ebben a szállodában, nyáron az apartmant vettük igénybe, ami hatalmas volt, nagyon kényelmesen elfértünk benne több, az egy hetes ott tartózkodásunk alatt. Légkondi is volt, ami jól jött a 40 fokban. Voltunk ősszel is, sima szobában, az is jó nagy volt. Viszont a wellness részleg ősszel már nagyon kicsinek bizonyult, a végére nagyon koszos lett a víz a sok vendégtől. Ami nekem még nagyon fura volt, hogy nem volt függöny az ablakokon, csak redőny. A gyermekanimáció nagyon jó volt, viszont a nyáron a heti 2x grillvacsora kicsit sok volt, legalábbis az én gyerekeim nem voltak oda a sült hús + saláta kombinációért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tamási Termálfürdő

Nagyon kellemes, családias élményfürdő, ahol az egész család jól érezheti magát. Fedett gyógymedence az idősebbeknek, családi élménymedence, gyermekmedence, csúszda, szaunák. Kint is több medence várja a látogatókat, szép füves területtel, árnyékos fákkal. Szép tiszta, rendezett környezet, elfogadható árak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Visegrádi Bobpálya

Nagyon szép környezetben található pálya, elfogadható árak, nagy élmény. Először megijedtünk, hogy sokan vannak, de nagyon gyorsan ment a sor, mindig csak 1-2 percet kellett várakoznunk. Nagy parkoló, közelben kilátó, minigolf, canopy pálya

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

Októberben voltunk az élményfürdőben. A belső vizi-pók birodalom nagyon jó lett, a gyerekek imádták. (5 és 9 évesek) Rengeteg az élmény mind a vízben, mind a játszóházban. Van gyerekszauna, és ha a szülők szaunáznak a gyerek addig mesét nézhet. Elsőre kicsit nehéz eligazodni az épületben, de végül is belejöttünk. Jó hogy van családi öltöző is, és külön női és férfi is. A büfé nagyon jó, nagy a választék, de rá kell szánni az időt. Az egyetlen hibája, hogy kevés a hely ahová lepakolhatunk. Ha nem időben megyünk reggel nincs szabad hely. Összességében tökéletes gyerekparadicsom, biztosan visszamegyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely