Kántor Albert

Kántor Albert

5 értékelés

Hotel Silver****

A szobák kiválóak. Az étterem , a kínálat és a minőség nagyon jó. A személyzet azok hozzáállása a munkához jónak minősíthető. A medencék vízének a tisztaságára és a hőfokra kellene jobban odafigyelni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Avasi Sörház Étterem

Az étterem kiváló. Megfelelő helyen és megfelelő dolgozókkal. A felszolgálók figyelnek a vendégekre, udvariasak. Az ételválaszték nagyon jó, a minőség és a mennyiség első osztályú. A különleges és egyedi kéréseket is teljesítik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

Baráti társasággal többször pihentünk a szállodába. Pihenésre és kikapcsolódásra maximálisan alkalmas. A dolgozók, személyzet odafigyeléssel végzik a munkájukat, odafigyelve a pihenni vágyókra. A fürdő és a wellness részleg kiváló. A kezelések és az azt végzők szakértelemmel végzik munkájukat. Az étterem és az étel választék nagyon jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café du Boucher - Belga Söröző és Étterem

A söröző és étterem kiválóan alkalmas üzleti és baráti megbeszélésekre , valamint találkozók lebonyolítására. Az étlap választékos, az ételek kiválóak. A felszolgálók kedvesek, figyelmesek a vendégekkel szemben. Mindenkinek tudom ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Termálhotel Martfű****

Nyugodt csendes és pihenésre alkalmas környezet. A hotel korszerű és felszereltsége kiváló. A hotel kialakítása nagyon jó , megfelel a mai korszerű követelményeknek. A wellness részleg kialakítása nagyon jó, használatuk pihentető és nyugtató. Az ételek mennyisége és minősége jó, a svédasztal választékossága hagy kívánni valót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely