Somogyi Szilvia

563575_519702671415285_682800428_n.jpg

5 értékelés

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

Többször jártam itt. Nagyon kedvesek az alkalmazottak, jók a szaunák és a gőzkabin! Kellemes felüdülésben lehet részünk a masszőrök igénybevételével :) Kellemes kikapcsolódás, ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

A Capella Cukrászda és Kávéház

Szerintem Szegeden a legjobb fagyizó. Bő kínálatból választhatunk. Hosszú nyitvatartási idővel. Nekem a piskótás fagyik a kedvenceim, ezekből is több íz közül tudok itt választani. Nem utolsó sorban pedig kedvesek az alkalmazottak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Szeged Bevásárlóközpont

Nagyon örülök neki, hogy pont ide építették és kb.3 percre van az otthonunktól. Már szükség volt rá, hogy legyen a közelben Posta, mivel az előző megszűnt, és elég messzire kellett mennem, hogy akár egy csekket befizessek. Többek közt a Spart is szeretem, mert elég jók az árak a közelben lévő kisboltok mellett. Persze szinte az összes üzletben jártam már és több kedvencem is van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bella Italia Pizzéria

Nagyon finom a pizza náluk! Hozzáteszem nem a legolcsóbb... Viszont nagyon vékony tésztával készítik, kövön sütik jó az ízösszeállítása. Más pizzériákat is szeretek, de időnként hozzájuk is betérek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Nyitvatartási időpontuk nagyon kedvező, bő választékuk igényeket kielégítő, az üzlet pedig igen jó ponton helyezkedik el. Az alkalmazottak hozzáértése és kiszolgálása kiváló. Szinte bármi probléma felmerülésénél, találnak megoldást.

Hasznos ez a vélemény? Igen