Sándor Végh

73412_100618453343289_118458_n.jpg

5 értékelés

Breier Fogászat és Egészségközpont

Pontos gyors , minőségi munkát végeznek, kedves barátságos személyzet. Minden fogorvosokkal szembeni előítéletem félelmem elszállt a kezelés alatt. Áraik átlagosak. Mindennel maximálisan elégedett voltam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Pilis Solymár

Áraik nagy áruházakhoz képest , az átlagnál olcsóbbak. Eladók barátságosak segítőkészek. Minőség és a választék, nagyobb mint a hasonló áruházaknak. Folyamatos kedvezmények, kamatmentes hitel lehetősége.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Berendezés és a kínálat, árak pont olyanok mint az összes többiben. Bent tisztaság van, de a kinti világ elég lehangoló. Még az étvágy is elmegy, ahogy a sok szerencsétlen koldust és rohanó embert nézem az üvegen keresztül.i

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piliscsév posta

Barátságos, felkészült alkalmazottak. A helyiség elég kicsi, de a település lakosságához pont elég. Már mindent árulnak a hajótól a repülőig, mert a posta mindenből pénzt akar csinálni. Alkalmazottak pedig kénytelenek alávetni magukat ennek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lángosos Sütő

Ízletes és sokféle lángosuk van, kedvesek barátságosak az eladók is. Természetesen frissen sütve, nem olajos, ahol ropogósnak kell lenni ott ropogós, ahol puhának ott puha. Mindig sokan vannak előtte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely