Vadiné Bondár Éva

10338300_716658158378003_4267871552191867058_t.jpg

17 értékelés

Penny Market

Nagyon szeretek a pennybe járni,mert nagy a választék,kedves emberekkel találkozom,sok a magyar termék és bőven tudok válogatni az áruk között az egész családnak.Nem kell más boltokba üzletekbe menni mert mindent megtalálok egy helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Szupermarket

Megközelítőleg sincs akkora választék mint más ilyen jellegű üzletben,főleg az akciós termékekkel kapcsolatban.Az eladók kedvesek és nem kell hosszú sorban állni.A lejárt termékek mindig külön vannak elhelyezve ahol jól látható bárki számára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hamburger Bár

Minden nagyon finom,elfogadható áron.Igényes kiszolgálás illetve higiénikus környezet várja az odalátogatókat.Sok féle hamburger-saláta illetve egyéb ínyencségek közül választhatnak a megéhezett vendégek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Playersroom Csabacenter

Jó parkolási lehetőség,nagyon jó és sok rendezvény szokott lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Változatos és sok üzlet van.Viszont az árak egy átlag embernek magasak,nehezen megfizethetőek.Véleményem szerint kevés a szemetes és nagyon sok a bent melegedő hajléktalan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház, Mammut Bevásárlóközpont

Nagyon szeretek ide járni,kellemes üzlet,nagy választék,mindig mindent megnézek ha erre járok és rendszeresen "kell"valamit vennem mert mindig van kihagyhatatlan dolog akció ami mellett nem tudok csak úgy elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pándy Kálmán Kórház

Nem vagyok elégedett az osztályokon folytatott rendelésekkel,nagyon sokat kell várni és némelyik nővér lekezelően bánik a betegekkel,persze itt is vannak kivételek.Kisfiammal egy pár nappal ezelőtt a sebészeten várakoztunk csak 2 órát egy kontrol UH papírra mikor közölték velünk hogy menjünk át a másik osztályra ott talán hamarabb kapunk egy UH-ás papírt,itt egy orvos(a nővér szóba sem állt velünk)fél órán belül kiadta a papírt,10 perc alatt végeztünk az UH-án és 10 perc alatt az orvosnál is.Másik negatív észrevételem az általános sebészeti osztály tisztasága ami igen csak hagy kivetnivalót,egyszerűen szőrnyű!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Nagyon jó üzlet,kedves eladók,nagy választék.Sok mindent megtalálok olcsóbban mint más üzletekben.Mindig akad a kosárba nem tervezett áru mert kihagyhatatlannak találom.Másoknak is csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Nem nagy a bank de kedvesek a dolgozók,amit a biztonsági őr-ről nem mindig mondható el.Engem pl:személy szerint zavar az hogy figyeli mit beszélek vagy milyen ügyet rendezek éppen.Néha sokat kell várakozni mire sorra jutok,de mikor csak 2 ember dolgozik és annyi a papírmunka egy kicsit érthatő is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mimóza Gyógyszertár

Nagyon szeretem ezt a gyógyszertárat,nem csak azért mert közel van,kedvesek,segítőkészek,figyelmesek.Ha nincs amit szeretnék akkor másnapra már meg is érkezik.Szakértelmük számomra megfelelő és a környezet is tiszta és barátságos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Millenáris Programiroda Kulturális Kht.

Mi most jártunk először itt "A legszebb napod"gyermekeknek készült programján.A gyerkőcök fantasztikusan jól érezték magukat,a hely tiszta és magával ragadó.A szervezők fantasztikus kollégákkal dolgoztak,régen találkoztam ennyi barátságos és segítő kész emberrel.Ez a rendezvény valóban a legszebb napot varázsolta a gyerekeknek.Nagyon tetszett nekik és nekünk felnőtteknek is a park a rengeteg kis és nagy szigettel,fákkal és a játszótérrel.Nagyon szívesen megnéztük volna a Láthatatlan kiállítást is de sajnos időhiány miatt már nem fért bele.Szerintem egy igazi család-barát hely,ahol mindenki megtalálja a magának való programot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely