Rimóczi Angie

10444012_703488656381976_5553838168686261271_s.jpg

11 értékelés

Dr. Antal Erzsébet fogorvos, Abony

Nagyon megvoltam elégedve a szolgáltatással, főleg azért,mert a töméseket remekül és szépen végezte, illetve precíz, gyors és fájdalommentes volt minden egyes találkozásunk. Remek szaktudása van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lilaakác Étterem Panzió

Nekünk az esküvő utáni vacsora volt itt, de teljes mértékben meg voltam elégedve. Kedves a kiszolgálás, minden kívánságunkat teljesítették és bármikor fordulok hozzájuk - akár egy napi menü miatt- mindig segítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Csak akkor megyek ebbe az üzletbe, ha máshol nem kapom meg, vagy megpróbálkozom egy akciós darab beszerzésével, ugyanis többször jártam úgy, hogy az üzlet nem is kapott ezekből a darabokból. Kicsi a választék és drágább is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Abony posta

Csak akkor megyek ebbe a postába, ha más nem tudja felvenni helyettem a nekem érkezett postát. Inkább átmegyek másik városba, vagy megkérem valamelyik családtagomat a postai szolgáltatások intézésére,mert egyszerűen olyan lekezelő stílust enged meg magának némelyik dolgozó, mintha csak ő lenne az angol királynő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Az egyik legolcsóbb bolt. Gyakran járunk ide, sőt a tejtermékeket szinte csak innen szerezzük be. Főleg a saját termékei remek árban vannak. Jó a parkolási lehetőség. Az akciós termékek is vannak megfelelő mennyiségben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rozsnyai Patika

Rendkívül sértő volt a viselkedése a tulajdonosnak, amikor legutóbb itt jártam. Azt hiszem, egyben az volt az utolsó alkalom is. Ráadásul többször előfordult, hogy nem volt az, amit venni szerettem volna. A parkolás sem könnyű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csontos Patika

A kedvenc gyógyszertáram. Mindig mindent lehet kapni, ha esetleg akad kivétel, akkor délutánra megrendelik. Van választék, kedves a kiszolgálás és remek a szaktudás. Parkolni is könnyen lehet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Takarékbank bankautomata

Mindig rendelkezésemre állt, nem volt probléma vele, bármekkora összeget vettem le. Remek helyen van, bent a központban, ki van világítva, van teteje - rossz idő esetére. Közelben van parkoló, helyben bicikli tároló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Remek a kiszolgálás, kedvesek, szolgálatkészek, ismerik a termékeket. Kiváló a parkolás, könnyen megközelíthető. Nagy áruválaszték, kiegészítő termékekkel együtt. Tágas üzlethelység, átlátható kínálat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Homoki Ildikó gyermek háziorvos

Az egyik leglelkiismeretesebb gyermekorvos, aki szívesen segít bárkinek. Bármikor, bármilyen körülmények között lehet hozzá fordulni. Segítőkész,elérhető, imádják a gyerekek és széleskörű a szaktudása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely