Rigó Dezsőné

Rigó Dezsőné

12 értékelés

SPAR

Az utóbbi időben döntöttem úgy, hogy a SPAR lesz az én vásárlásaim helyszíne. Korábban is csak azért nem jártam ide, mert nekem az árak magasak voltak. Az üzlet akár higiéniai, akár esztétikai szempontból, az árúk választéka, minősége már akkor is lenyűgözött, bármilyen termékről legyen is szó. Közben - talán a konkurencia hatására - módosítottak - csökkentettek valamennyire áraikon legalábbis annyira, hogy nekem is megfelelnek. Mint említettem, az üzletben tapasztalható körülményekkel az árúk nagy választékával, frissességével, a reklám fogásaikkal, a kiszolgálással és még sorolhatnám, szinte maximálisan meg vagyok elégedve! Talán a pénztárak működtetésével vannak gondjaim, de ez az egyetlen negatívum amin változtatniuk kellene.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kása Enikő (üzemi)

Örülök, hogy megírhatom a doktornőről kialakult véleményemet!
Úgy szakértelmét, magatartását, alaposságát tekintve csak a példaértékű minősítéssel jellemezhető! Ezen túl - ami személyiségének köszönhető - egyszerűen megnyugtató a jelenléte, határtalan bizalommal vagyok iránta, s úgy tudom nem csak én! Talán korrepetálhatná néhány kollégáját, mert vannak igen rossz tapasztalataim is más orvosokkal kapcsolatban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Álomfogó - Bútor

Mind igaz, amit a fentiekben olvastam, azonban épp ez a baj! Sajnos az árak is ehhez igazodnak, s ezzel csak a nagy pénzűek kiszolgálására alkalmas. Úgy gondolom, hogy bármilyen üzletről legyen szó fő feladata a széleskörű vásárlói réteg kiszolgálása, s ne korlátozódjon csak egy lakossági rétegre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diego Lakberendezési Áruház

Az üzlet áru kínálata lehet mondani megfelelő, úgy az árakat, mint a választékot tekintve! Annál inkább kifogásolható , már-már sértő az eladók viselkedése, különösen, ha a vásárló kíváncsi, többféle lehetőségre kíváncsi. Ám talán a leginkább kifogásolható, hogy a kispénzű vevővel lekezelően, kényszeredetten foglalkoznak. Szinte megszégyenítve jöttem ki az üzletből! Talán szinte monopolhelyzetükkel magyarázható, ám semmi esetre sem elfogadható ez a helyzet! Véleményem szerint ez is, mint minden egyéb vezető függő, mert a dolgozó a követelményekhez igazodik, természetesen lehetnének alapból udvariasak, hiszen munkahelyük azért működhet, mert én ott vásárolok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kreatív Ötletek Boltja

Igen elégedett vagyok az üzletben uralkodó vásárlóbarát helyzettel, úgy az áruválasztékot, mint a kiszolgáló segítőkészségét illetően. Tanácsaival is segít a vásárlásban! Ötletekkel is szolgál az árú felhasználási lehetőségeivel
kapcsolatban! Elégedetten távoztam az üzletből, s legközelebb is meglátogatom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Az üzlet áru választéka, az üzlet helyiség tágassága, az árúk rendezett elhelyezése megfelelőnek értékelhető! Kivéve a hús féleségeket, mert a húspult környékét időnként igen kellemetlen szag veszi körül! Kifogásolható az is, hogy - bár önkiszolgáló - nem kellene ennyire magára hagyni a vevőt keresgélés közben!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ING Biztosító

Konkrétan a biztosító egyik alkalmazottja miatt ragadtam "tollat", tudniillik találkoztam személyében az igazi biztosítási ügynökkel. Csak azért nem írom ki a nevét, mert nem biztos, hogy szeretné. A hozzáértése, a hozzáállása, az ügyfélbarát magatartása és még sorolhatnám, példaértékű! Nagyon sokat tanulhatnának tőle nagyon sokan, akik ezt a feladatot látják el sarlatán módon! Örülök, hogy találkoztam vele, kötöttem is biztosítást, mert elnyerte bizalmamat és visszaadta hitemet abban, hogy vannak még olyan képviselői ennek az ágazatnak, akik az ügyfélért vannak, mert értik, hogy ez a saját érdekük is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Putnoki B. Zsuzsanna dr. fogorvos

Bár ezen az oldalon, de a doktornő férjéről szeretnék véleményt írni, aki szintén fogorvos, illetve A FOGORVOS!
A doktor úr a szakma csúcsán áll! Szakértelmét, emberbarát magatartását, sterilitását, a rendelője felszereltségét, stb.... tekintve páratlan - azt gondolom nem csak a rendelő környékén -, hanem elég nagy körzetben. Tudomásom szerint egészen messziről bejáró betegei is vannak, ami teljesen érthető annak számára, aki már járt nála. Merem ajánlani - főleg azoknak, akik rettegnek a fogorvostól, mint előtte én is - mindenkinek, aki minőségi és fájdalom mentes ellátást szeretne egy fogorvosnál!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Citibank

Én a Citi Bankról általánosságban szeretnék véleményt mondani, mivel igen negatív tapasztalatokat szereztem a bankkal kapcsolatban. Sajnos ez a beetető reklám, amivel a médiában vagy bárhol hirdetik magukat veszélyes, mert ha valaki ennek hatására beugrik egy hitelbe velük nagyon pórul járhat!
Az élet kiszámíthatatlan, s ha netalán olyan helyzetbe kerül a kölcsön felvevő, hogy önhibáján kívül, de nem tudja fizetni a megállapodás szerinti törlesztő részlettel a hitelt akkor tapasztalni fogja a bank merev, rugalmatlan és - enyhén szólva - nem ügyfél barát magatartását. Mindenki vigyázzon ezzel a bankkal, mert nem hajlandók tolerálni és egyezkedni a hitelfelvevővel, hanem azonnal közjegyzőhöz adják behajtás végett az ügyet, tehát még az összes adminisztrációs költséget is fizetheti utána az ügyfél. Ebbe az államnak is bele kellene szólnia, nem szabadna ennyire magára hagyni az állampolgárt a bankkal szemben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Az OTP Bankról, illetve az OTP Bank nem fizető ügyfeleivel kapcsolatban tanúsított magatartásáról írok általában. Pozitív véleményt sikerült alkotnom ilyen téren. Sajnos élethelyzetem váratlanul, önhibámon kívül olyan mértékben megromlott, hogy nem tudtam fizetni a megállapodott összegben a banknál felvett hitelem törlesztő részleteit. A bank kiadta egy adósság kezelő cégnek az ügyet, akivel sikerült olyan összegben megegyezni, ami abszolút megfelelt lehetőségeimnek, sőt tekintettel életem szerencsétlen fordulatára még engedményeket is adtak a visszafizetendő összegből. Ami a lényeg, hogy a bank elfogadta a feltételeket. Ez sajnos nem jellemző magatartás a bankokat illetően, pedig ez lenne a követendő magatartás. Az OTP Bank viselkedése e tekintetben példaértékű!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely