K. Kitti

K. Kitti

1 értékelés

Ebatta Pizzakuckó Kultúrkocsma (volt So-Ho Pub)

Hangulatos, több részre tagolt hely. A pizzázó részben jó céges összejöveteleket lehet szervezni, a kiszolgálás gyors, udvarias. A teaháznál nagyon jó elgondolás volt, hogy nyáron nyitottá lehet tenni ezt a részt, és a teraszon is helyet foglalhat az ember. Az itt található fagylaltos pult is úgy lett kialakítva, hogy nem szükséges az épületbe bemenni.
A pub-rész nagyon hangulatos, megvilágítása és az asztalok is nagyon ötletesek, a magas válaszfalak kifejezetten javítanak az ember esetleges zsúfoltságérzetén. Nyáron a kerthelyiség is nyitva van és csoda, de a kiszolgálószemélyzet képes kellőképp odafigyelni mindenkire.
Igyekeznek jó programokkal is növelni a forgalmat. ilyen pl a humorest is. Igaz ott kicsit zsúfolva éreztük magunkat, de az élmény kárpótolt bennünket:) Egyesek arra panaszkodtak, hogy az előadóval háttal kapott helyet, és az asztalától elfordulva élvezhette csak az előadást.
A főételek nagyon finomak, bő adagok, ám az elvitelre szánt adagok már nem ennyire kiadósak.
Amit még negatívumként róhatnék fel az az, hogy a koktélok felhozatala megritkult pl B52, pedig szerintem lenne rá igény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely